Македонија - Чешка [ 14.01.2014 - 18:15 часот ]

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    191
Статус
Затворена за нови мислења.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Минатото првенство имавме поголем ростер но не УБИВАШЕ Манасков со најлошите потези , не контри и не примања.
Ама сега кога имаме 2ца без 3ца.. УЖАС е дечкото.
Филип е одличен, борбен, ама директно негова грешка за голот може да се каже... подобро со 10-10 да си отидевме на полувреме :tapp:
Сепак во второ полувреме само со подобра реализација и некако да успее одбранава да ги блокира 100+ км удариве на Чешка ќе извадиме триумф.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Е ради овакви голови ко последниов што го примивме ке изгубиме , џабе курац ако фатил борко седмерци кога волови ке напраат индивидуално срање и ке ја посерат утакмицата(ова беше ко против данска коа изгубивме 27-26 риплеј)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.383
Поени од реакции
5.488
Абе аман бе упм искинав нерви со Манасков, добро бе нека го смени овај Обрван во :гомце: форма е Манасков, Ојлевски за него моментално е Тимур Дибиров !

Член од
23 август 2010
Мислења
39.942
Поени од реакции
116.453
Мора да ги добиеме овие бре, појаки сме упм. Само во напад треба посмирено да играат, Ангеловски и Пецаковски имаа неколку избрзани шутеви и тука Чешка ја направи разликата, нормално уз зицерите на Георгиевски и Манасков. Јас не сфаќам како низ целата наша историја не се погоди едно крило што нема да промашува зицери... Не дека сеа фрлам кал по луѓето ама па нешто константно да се дешава не иде некако, ипак професионалци се.

Убаво кажа Обрван на тајмаутот, чим се собереме во одбрана или прават пробивање или ни ја поклонуваат подоцна топката. И Борко нека фати нешто, а нивниот нека олабави малце. :icon_mrgr: Мислам дека X факторот на денешната утакмица ќе биде Пецаковски.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
и овие рекламиве на Шител додатна нервоза па, среќа и точни им се фактиве :facepalm: дванаеста недеча руча допишете.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
Искрено ако не ги тепаме овја,нека си ги спакуваат куферите,и нека си се вратат назад,поарно ке им биде,не за друго да не се замараат многу,ипак имаат клубски обавези.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.903
Oвој Манасков курољубац,ќе се залета до голманот мислиш у к*р ќе го љуби.
И Миркуловски тапа е некако.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Голманов на Чешка ја прави за сега разликата, иначе ќе водевме бар 2/3 разлика на полувреме. Доста зицери утињаме а од другава страна чесиве погодија неколку топки што Борко требаше да ги одбрани.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
музикава од Фатмаѓул мотивирачка како од Гладијатор филмот, треба да им ја пуштаат на полувреме (y)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ovie krilava retardirani be u picku mater. Ne mozam da mu go gledam suraton na manaskov kolku mi stana odvraten. Pa i za koj kur mitkov desno krilo. Za koj kur ne go viknale temelkov tuku retardiraniot zlatko?? Staj go prosekon goce i neka si ebe mater. Bekovine gi izrotira u rok od 10 minuti mama im eba. Najdi najasalni trojca i ne gi menjaj vekje ne znaat ni oni so igraat. Stoilov neka si vleze na piker zaso dimovski samo probivi prai i neka sutira lazarov sekoj napad podobro otkolku manaskov da mi utinja cisti situacii ili pasiven da sviri..

Sent from my HTC One using Tapatalk

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom