the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Видете му го лицено на Думбија, како 35 најмалце да има.
И Лукаку да го видиш ќе помислиш на истото

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Видете му го лицено на Думбија, како 35 најмалце да има.

Ти мене да ме видиш ко че не сум бриченВидете му го лицено на Думбија, како 35 најмалце да има.

Го видов Лукаку во дрес на Ливерпул и ептен ми се бендисаИ Лукаку да го видиш ќе помислиш на истото![]()

Да бе стварно имаше некоја таква заебанција со него, заборајв. Ама факт е дека е класа играч.Думбиа нема да може да игра никаде освен во Русија.
Пред некоја година кога почнаа да излегуваат скандалите за Африканските играчи и за тоа дека ги фалсификувале нивните дати на раѓање и ДУмбиа беше под истрага. Не се сеќавам точно што бидна со неговиот случај ама знам дека беше и тој под истрага.
Па ова е играчина веќе.Ако успеете да го земете за некој си 12-13 милиони,ќе извршите грабеж
Во Франција додека беше,беше играчот со најголем процент на погодени пасови,таа бројка се движеше накај некојси неверојатни 90%.
Играчов за кај вас плаче,за таа тактика што ја користи Роџерс.Стабилен anchor man назад да му ја олесни работата на Леива,згора на тоа М’вила е и брз играч,паметен и брзо размислува што со топката,не ја трошо залудно топката кога е во негови нозе.Само малце главата (лабилен е многу и некогаш беспотребно груб) да си ја среди и ќе го биде.
П.С На лето и еден одличен бек да си земете не ќе биде лошо,да му прави друштво на Сако,пошо според мене Агер и Шкртел не се некако во форма,многу се лабилни и недоволно цврсти назад.Коатес не знам како се развива,ама од него се очекува/ше премногу,23 години начукал у газ,редно е да добива поише шанса освен во небитни куп утакмици![]()

Имаме веќе еден што имаше толку точни пасови..се усра кај нас
Иначе за Коатес еве и @Peja989 ќе може тоа да ти потврди дека он е за иднината,нема потреба сега да се троши,има време![]()