Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Сепак, колку и да се (не)зрели девојките (па и дечковците од женска гледна точка), секој(а) од нив си има своја слаба точка, а и секој од нас си има некој џокер во ракав. Наше е да го погодиме моментот кога ќе ги искористиме тие две нешта во наша полза, и независно од тоа кој на кого се пушта, другата личност ќе биде освоена...:smir:
дипломатски кажано! хммм тоа со џокерот се мислиии .... на друга женска звана резерва!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
дипломатски кажано! хммм тоа со џокерот се мислиии .... на друга женска звана резерва!
Не, не, НИКАКО! Кога ме интересира една девојка, решен сум да ја освојам неа. А за џокерот, мислев на некоја наша тактика, стратегија која дотогаш ни се покажала успешна... За нешто што е уникатно за нас, зашто секој си има различен приод и методи на истиот.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
у старо време сренади се пееле под пенџере а жената што правела од гордост фрлала кофа со вода, друг ден пак дечкото под пенџере и пака серенади и таа пак, трет ден исто се додека не ја придобие, не спиеле дење и ноќе милселе како да ја добијат женската што им се свиѓа!

а ова денес Бог да Чува едни од други се плашат! те ова им смета те вака те така!
младиве арно велат денс его до небо имаат!

многу чудни времња се али ај нека ни биде! :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Зошто ова е Македонија и веројатно така им кажале мама и баба, дека мажот е глава и тој мора да прави се, а можеби и дека така ќе им биде полесно и на нив, како што би ни било и на нас кога би ни приоѓале и би давале "понуди". Да не заборавиме, полесно е кога друг се труди... во крвта ни е.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
у старо време сренади се пееле под пенџере а жената што правела од гордост фрлала кофа со вода, друг ден пак дечкото под пенџере и пака серенади и таа пак, трет ден исто се додека не ја придобие, не спиеле дење и ноќе милселе како да ја добијат женската што им се свиѓа!

а ова денес Бог да Чува едни од други се плашат! те ова им смета те вака те така!
младиве арно велат денс его до небо имаат!

многу чудни времња се али ај нека ни биде! :toe:
u staro vreme se znaelo koj i sto e mazot,a sto zenata.denes zenata saka da glumi maz,ama da gi ima samo privilegiite koi gi ima mazot,a ne i obvrskite.
a poveketo devojki cekaat maskoto da im prijde zatoa sto nemaat hrabrost da se soocat so situacija kakva sto i oni samite mu ja prireduvaat na deckoto koj im prioga.

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
шо знам зависи :toe: да не би биле вака околностите у врска среќно заљубена може би ти се јавила па може да искочи некое добро муабетче зашо да не ...
Камо среќа повеќе женски да се како тебе :vozbud: но реалноста е друга :toe: сепак како идеме понатаму мислам дека се повеќе и повеќе се опуштаат девојкиве :smir:

stru4nak

Лек за се ти e FORMAT C:
Член од
31 октомври 2008
Мислења
40
Поени од реакции
1
Камо среќа повеќе женски да се како тебе :vozbud: но реалноста е друга :toe: сепак како идеме понатаму мислам дека се повеќе и повеќе се опуштаат девојкиве :smir:
Да да и прашање е на време кога ќе се опуштат како што се опуштени во другите земји на пример земам Србија а да не зборувам за другите Бугарија Хрватска и др. никогаш не чекаат машкото да појди ако и се допаѓа без размсилувајње му оди. Али тоа е тоа таков ни е менталитетот. А и многу кренати се кај нас девојчината мислат на машко магаре се качиле.

Kombajner

ZMAJ
Член од
16 јуни 2009
Мислења
7
Поени од реакции
0
Pa po nekoe si nepisano pravilo muz treba da prijde. :back:

Serengeti

Има само една вистина сето друго е лага
Член од
4 февруари 2009
Мислења
260
Поени од реакции
63
Зашто они немаат мадиња :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Е ова ти беше добро! И сосема точно...
svakas deka ima ogromna kontradiktornost vo toa sto si go citirala,i sto tvrdis deka e tocno?
"Жените премногу добро знаат што сакаат, само тоа што го сакаат често се менува."-so drugi zborovi premnogu dobro znaat deka ne znaat sto sakaat,samo sto go negiraat toj fakt.

i ne e tolku komplicirano prasanjevo na temeva(kako sto mislat nekoi),ednostavno devojkite nemaat hrabrost da prijdat.:toe:

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Чека чека само до кога, а јас дудук :). Нема врска цела финта е во тоа пак да не заебам ништо друго :nesum:.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.725
Поени од реакции
34.285
Се вадат на „традиција“ картата. Пи4ки.

С

Сатори

Гостин
svakas deka ima ogromna kontradiktornost vo toa sto si go citirala,i sto tvrdis deka e tocno?
"Жените премногу добро знаат што сакаат, само тоа што го сакаат често се менува."-so drugi zborovi premnogu dobro znaat deka ne znaat sto sakaat,samo sto go negiraat toj fakt.

i ne e tolku komplicirano prasanjevo na temeva(kako sto mislat nekoi),ednostavno devojkite nemaat hrabrost da prijdat.:toe:
Се најде маж правилно да ги разбере моите зборови, затоа што очигледно јас не знам да се изразам сама себе а девојката погрешно ме сфатила, ама ти, ти знаеш што треба тоа да значи. Yeah right!

Kajgana Shop

На врв Bottom