Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
и знаат кај да удрат и каде повеќе боли...колку сте и појаки пошто цело време сте во групи, човек да се препоти ако сака да ви прозбори...па башка и да ви се сфиѓа “пријдувачов“, вие ке се погледнете и ке почнете еден таков беден кикот, со што ке го закопате кутриот...плус, вас ви текнува дека можете да ги избркате другарките настрана на момент, ама неее...вака поинтересно вие...а кај нас што? што може најлошо да ти го напраи...хмм “фраер“, со што ке те закопа?

тоа да има секаков народ малдинава денес е чудна со его до небо!независно машко женско! изиграваат глумци!
гледам горко искуство си имал, сум имала и јас!

но сепак не се сите исти а никому не му пишува на чело кој каков е заота може пријдувањето да биде и пријателски и после тоа да се испипа пулс! карактер, ти реков ми рече...

а за тоа жените у групи? па ти земи ги своите другари и заедно сте посилни!

бај д веј знаеш мене што ми се има еднаш случено на еден дечко му се приближив ама ептен пријателски и со пријателкси намер колегијални поеќе би ги нарекла ни ти имав симпатии тој си увртел дека му се пуштам и си разгласил дека јас му се пуштам :pos: абе тапак низаеден :tapp: и нормално сеир!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
тоа да има секаков народ малдинава денес е чудна со его до небо!независно машко женско! изиграваат глумци!
гледам горко искуство си имал, сум имала и јас!

но сепак не се сите исти а никому не му пишува на чело кој каков е заота може пријдувањето да биде и пријателски и после тоа да се испипа пулс! карактер, ти реков ми рече...

а за тоа жените у групи? па ти земи ги своите другари и заедно сте посилни!
Женскиот кикот, и незнаењето што мислат тие, е најјакото оружје од кое нема одбрана...џабе ми е цел пресонал мушки....па и Чак Норис се плаши да пријде на типка кога е во друштво со другарка...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Женскиот кикот, и незнаењето што мислат тие, е најјакото оружје од кое нема одбрана...џабе ми е цел пресонал мушки....па и Чак Норис се плаши да пријде на типка кога е во друштво со другарка...
:pos2: ова со Чак Норис ти беше јако! но на пример ти зарем мора да звучиш љубовно кога приоѓаш, не мора може да биде ептен пријателски! ти другарки имаш! ја ккако што знам денес секое машко има другарка и обратно!

Член од
31 мај 2009
Мислења
59
Поени од реакции
5
e aman ako zborame za nezreli nekoj od 15 godini na se so se kikotat od so ne znat so da kazat pametno se znaj deka nema da i se priblizis..jas da sum masko ne bi ni pomislila da se priblizvam so takva maloumna..jas seriozen mubaet da i pram taja da se kikoti?..neka seta tamu :D ne go gledam jas toa kako oruzje tuku kako merilo za (ne)intelegencijata :smir:

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
e aman ako zborame za nezreli nekoj od 15 godini na se so se kikotat od so ne znat so da kazat pametno se znaj deka nema da i se priblizis..jas da sum masko ne bi ni pomislila da se priblizvam so takva maloumna..jas seriozen mubaet da i pram taja da se kikoti?..neka seta tamu :D

e aman ako zborame za nezreli nekoj od 15 godini na se so se kikotat od so ne znat so da kazat pametno se znaj deka nema da i se priblizis..jas da sum masko ne bi ni pomislila da se priblizvam so takva maloumna..jas seriozen mubaet da i pram taja da se kikoti?..neka seta tamu :D ne go gledam jas toa kako oruzje tuku kako merilo za (ne)intelegencijata :smir:

токму така а од далеку се гледа девојка таква која е недозреана а на 20 години и постара ретко и има такви! јас барем по моите другарки гледам се многу коректни со тие што им се пуштаат!
на крајот на краиштата машкото треба да има тактика ако ја гледа каква е треба со таков приод да и пријде! ама нека пријде важно е да се испипа пулс! да не биде после криво!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
:pos2: ова со Чак Норис ти беше јако! но на пример ти зарем мора да звучиш љубовно кога приоѓаш, не мора може да биде ептен пријателски! ти другарки имаш! ја ккако што знам денес секое машко има другарка и обратно!
океј за да го доловам ефектот ке ти напраам една конверзација, чисто рандом...

А: Пер види ја онаа, убава е, а и ме шмека од прееска...
Б: Па убаци се де!
А: Пер ке ме ребраат другарките нејзини.
Б: Епа чорба...
А: Ај ке идам, wish me luck. (трга)
------
А: Здраво :)
Ж: Здраво.. хихихиихих....
А: кхм...мм..оваа...сте за дружба...?
Ж: Хм..можеби :) хихихиихих...
А: Јас сум <име>.
Ж: Јас сум <име>. Често идеш навака?
А: Па да, сакам да искачам тука.
Ж: Па како не сум те видела..хихихих ахахха ихаихаихиа....

доста е..:) ме сфати ваљда...

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229

------

па и ти на нее иххх иххх иххх
малку на шала вртиш и ни лук јал ни лук мирисал!

добро пак ќе кажам зависи до човек!
но за некоја љубов вреди секаков чекор да се направи! значи ако постои голема љубов и се осеќа меѓу двајца знаеш се вреди да се подземе!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

но за некоја љубов вреди секаков чекор да се направи! значи ако постои голема љубов и се осеќа меѓу двајца знаеш се вреди да се подземе!
значи ако признаваш дека зависи од човек, тогаш треба да си го смениш првото мислење т.е. дека на машките им е полесно...фалачаопријатно :smir:

Член од
31 мај 2009
Мислења
59
Поени од реакции
5

------

добро јас пак к те прашам колкави биле тие чупињата??ако биле над 16 години алал да му е на умот ако го имат и малку ако не пак алал да ти е тебе шо си се нафрлил на беблаци...мислам искрено..

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
значи ако признаваш дека зависи од човек, тогаш треба да си го смениш првото мислење т.е. дека на машките им е полесно...фалачаопријатно :smir:
не реков дека на машките им е полесно! никаде не го кажав тоа! но секако пвеќе му личи на машко да пријде отколку на женско некако по џентлеменски е!

занеш во странство машките се поинакви ептен послободни и по отворени, некако дали ги гледала женска или не ти ќе се пуштата ако им успее добро ако не чао пријатно!
незнам зашто тука во Македонијава машките се такви дали се искоомплексриани незнам чудно но стварно во западните земји е друг менталитетот!

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45

ти дете колку години имаш?
во кој свет живееш?
како може некој да има љубов спрема некоја а ни муабет не си направиле
де чукни се и не мавајте бајки офтопици
за мене таквите шо се кикотат се многу пошаблонски да кажам за освојување
еднопставно е
таа сака да се смее, јас ќе ја насмеам, само прашање е дали ќе сети дека се смее на нејзина сметка

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
затоа што кај нас повеќето женски се типични балканки.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ти дете колку години имаш?
во кој свет живееш?
како може некој да има љубов спрема некоја а ни муабет не си направиле
де чукни се и не мавајте бајки офтопици
за мене таквите шо се кикотат се многу пошаблонски да кажам за освојување
еднопставно е
таа сака да се смее, јас ќе ја насмеам, само прашање е дали ќе сети дека се смее на нејзина сметка

има љубов на прв поглед! сведок за такво нешто!
а за години не прашувај имама доволно зреала сум ко крушка!
и фала богу знам што зборам бидејќи на свои очи имам видено!

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Сепак, колку и да се (не)зрели девојките (па и дечковците од женска гледна точка), секој(а) од нив си има своја слаба точка, а и секој од нас си има некој џокер во ракав. Наше е да го погодиме моментот кога ќе ги искористиме тие две нешта во наша полза, и независно од тоа кој на кого се пушта, другата личност ќе биде освоена...:smir:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45

занеш во странство машките се поинакви ептен послободни и по отворени, некако дали ги гледала женска или не ти ќе се пуштата ако им успее добро ако не чао пријатно!
незнам зашто тука во Македонијава машките се такви дали се искоомплексриани незнам чудно но стварно во западните земји е друг менталитетот!
знаеш во странство и женските се поинакви
како на пример: многу помалку спонзоруши има
многу помалку шмизли има (не дека нема ама поопенмајндед се)
помалку треба да се мачиш околу некоја за да започнеш нормален разговор
помалку треба да изиграваш паљачо или психолог за да имаш секс со неа (очекувам да ми реплицираш на ова баш онака стереотипно- балкански)
девојките се поотворени за муабет и не го мењаваат расположението кога има и нема машко наоколу
ама во странство
сум прошетал доволно и мислам дека најзатупени девојчиња има во Македонија и Србија (со исклучок на Белград)

Kajgana Shop

На врв Bottom