Зошто повеќето девојки чекаат машкото да им пријде?

Член од
3 август 2008
Мислења
250
Поени од реакции
2
Кај мене па баш е обратно. Ја у живот неколку пути дали иам пријдено на женска. Сите сами си доаѓаат. Можда ко шо заклучив по постовите е и моја среќа (ксмет). :wink:

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
женските се понежната страна и нормално е да се по срамежливи и по плашливи се срамат од неуспех и страв им е да не ги одбијат со еден збор немат смелост да пријдат први -тоа беше во минатото но за сегасново време им честитам на храброста и што помалце се срамат така и треба алал да ви е

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
ne e problem za priogjanjeto, problemot e u toa sto neznam dali i se svigjam na tipkata....

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Можда и по навика.
Некои поради скок на акциите, други од недостиг на самодоверба, а трети ради вишок на ризик да не ги упеца дечкото. Ете веќе се фино мнозинство.
А остатокот парче прават :)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
....ма не може секој тоа....и плус женските поасално се пуштаа...играат на сигурна ..хих...
ае...машко кога се пушта..хммм мн е убаво хих...едноставно таков е редот....но има па некои срамежливи..туууу...за нигде се..хихихихи..па мора женско прва да крши лед( јоо колку мрзим тоа) =):toe:

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
кај мене нема ред....
ако некој стварно ми се свиѓа,мора да го добијам....
кога-тогаш...:pipi:
на неколку пати ми се десило ова и се исплатело...
зошто испадна дека сите се -турни ме да кинисам-:tapp:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
А јас да прашам пак зошто машките т.е. повеќето кои ги знам секогаш чекаат девојката прва да им пријде иако ја свиѓаат?

И да ,ако сакаш некого едвај дишиш кога ќе го видиш а не пак да му речиш здраво:vozbud:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе која е локиката: Ја и се свиѓам на некоја и она да чека јас да и отидам??????
Aко ми даде знак дека и се свиѓам или нешто слично, ја ќе и пријдам ама она ќе треба да си го доврши тоа што го почнала, не сум јас иницијаторот. Башка, сигуно не би одбил убава девојка :smir:

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
Абе сте го гледале Хитцх(со Вил Смит) убаво вика типот само доволно е таа да ти даде знак, и нема девојка која се буди и вели; Е денеска никој нема да ми го сврти паметот нема никој денеска да ме воодушеви напротив сите го викаат тоа па дури и оние кои се во врска (не викам можеби тие очекуваат да бидат изненадени од својот партнер ) сепак најважно е тоа што сите тие се надеваат дека ке им се случи нешто убаво...Хммм а ако е таа постојано покрај тебе ти се јавува поминувате повеќе време отколку што поминуваш со другите девојчиња верувај и се свиѓаш, без оглед на фактот дека таа не дава никакво знаци сепак се плаши дека ке го загуби и тоа што веке го има ... на ова се надоврзува тоа дека таа неможе да го загуби она што нигокаш не го ни имала ....секако дека имала нешто можеби не сте биле во врска но те имала како другар или како близок подобро тоа отколку ништо така да се знае машките прават 90% од движењата и чекаат за останатите 10% а доколку таа не ги направи тие или е мн срамежлива или не и се свиќаш па затоа ако мислиш дека е она првото go 100%:toe::salut:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Затоа што тоа е една од работите кои си останале од порано.Машкото иде по женското, и се редат стројници,ватевр.
Исто така ова е една од работите што зенските намерно ја изоставаат кога кажуваат дека работите се изменети од порано и дека половите се еднакви и нема разлика.
Исклучоци наравно дека има.:helou:

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Абе која е локиката: Ја и се свиѓам на некоја и она да чека јас да и отидам??????
Aко ми даде знак дека и се свиѓам или нешто слично, ја ќе и пријдам ама она ќе треба да си го доврши тоа што го почнала, не сум јас иницијаторот. Башка, сигуно не би одбил убава девојка :smir:
Убава девојка???Каква е таа според тебе убава???Секој има различни критериуми,за некој твојата убава,му е грда и обратно!:uvo:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Убава девојка???Каква е таа според тебе убава???Секој има различни критериуми,за некој твојата убава,му е грда и обратно!:uvo:
Зборам општо, не само за мој вкус.
Значи универзално убава девојка, стандард.
А тоа што за мене е убаво и секси, да не зборам, али на многу тоа не им се свиѓа :):):)

Еве да сменам за појасно да е, да не е ГАБОР девојката, гнасна, одвратна, избркана од подрум.
Значи сите девојки се убави, посебно оние со поголема самодоверба, што самите знаат дека се убави.
Што значи, во 90-95% од девојките, ако таа тргне, не ја одбивам :)

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Зборам општо, не само за мој вкус.
Значи универзално убава девојка, стандард.
А тоа што за мене е убаво и секси, да не зборам, али на многу тоа не им се свиѓа :):):)

Еве да сменам за појасно да е, да не е ГАБОР девојката, гнасна, одвратна, избркана од подрум.
Значи сите девојки се убави, посебно оние со поголема самодоверба, што самите знаат дека се убави.
Што значи, во 90-95% од девојките, ако таа тргне, не ја одбивам :)
Ок,ок широкограден дечко си:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom