Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
До тренерот е кај нив,сеа коа ќе донесат некој ќе ги оправи.. Манчестер им падна лесно денеска:)

Аааа...значи ние имаме добар тренер? :)

ЕЕе буцкач бе:pos:
Сум рекол,годинава е добар,покажа дека знае . Е сеа му треба само да учи од грешките и собере гз да победи некоја важна утакмица.:)

ЕЕе буцкач бе:pos:
Сум рекол,годинава е добар,покажа дека знае . Е сеа му треба само да учи од грешките и собере гз да победи некоја важна утакмица.:)

Да се дешава нешто :pos:
А намерно ги спомнав Тотнем, знаев дека Љуљаш-Буљаш ќе го окривиш па да те „нападнам“:pos:

Шала на страна, мислам дека ќе знае паметно да ги искористи ие 120м ако сака да си оди Суарез. Само, да не му каже Хенри дека ни требаат парите за стадион :D

Суарез не можат да го заменат 4-5 послаби играчи. Суарез е таков играч кој може да биде заменет од само еден играч, а таков нема, барем не каков што можеме да си дозволиме. Затоа заминувањето на Суарез не е опција у никој случај.

#колкудаседешаванешто

Шала на страна, мислам дека ќе знае паметно да ги искористи ие 120м ако сака да си оди Суарез. Само, да не му каже Хенри дека ни требаат парите за стадион :D

Како за Аспас,Ален,Илори,Борини што знаеше?:)

Не е Хенри таков педер,ќе му украде едно 20-30м али без 70-80 не го остава:)
Али неќам да се радувам на париве подобро е Суарез да остане него ли да се нервирам цело лето на кој морон ќе фрлат пари:)
--- надополнето: 2 јануари 2014 во 01:55 ---
Суарез не можат да го заменат 4-5 послаби играчи. Суарез е таков играч кој може да биде заменет од само еден играч, а таков нема, барем не каков што можеме да си дозволиме. Затоа заминувањето на Суарез не е опција у никој случај.

#колкудаседешаванешто

Колега мислам дека грешиш. Со тие пари лесно може да се донесат играчи како Коста,Ројс,Туран итн што исто лесно би ја пополниле таа дупка.Со тие пари е невозможно да усереш тим,бар ја така мислам.

Баш ова ќе го постирав и јас :)
Него ајде од Петок до Недела ќе имаме време се да продискутираме (јас и ти), за Ливерпул, за Роџерс, за жени, за пиење....(колку да се пофалам дека ќе те имам викендов на гости :) ), ама стварно не верував дека некогаш од некоја социјална мрежа ќе стекнам некој пријател :)

Како за Аспас,Ален,Илори,Борини што знаеше?:)

Не е Хенри таков педер,ќе му украде едно 20-30м али без 70-80 не го остава:)
Али неќам да се радувам на париве подобро е Суарез да остане него ли да се нервирам цело лето на кој морон ќе фрлат пари:)

Аспас и Ален ти ги признавам, другиве дваја не :D

охооооооооооо, сите сме се собрале на едно место. како сте дечии? отрезнавте? :D

како си поминавте за Нова Година? Се озелкавте? Се налапавте? Се наигравте? Ебнавте нешо после? :)

охооооооооооо, сите сме се собрале на едно место. како сте дечии? отрезнавте? :D

како си поминавте за Нова Година? Се озелкавте? Се налапавте? Се наигравте? Ебнавте нешо после? :)

Ја ебнав ракава....цел ден ми се жали, со една куцам на тастатура :pos:

Рики, како србинката бе?:pos:

Баш ова ќе го постирав и јас :)
Него ајде од Петок до Недела ќе имаме време се да продискутираме (јас и ти), за Ливерпул, за Роџерс, за жени, за пиење....(колку да се пофалам дека ќе те имам викендов на гости :) ), ама стварно не верував дека некогаш од некоја социјална мрежа ќе стекнам некој пријател :)

Зашто другиве не не викаш на гости?? Црнци да не сме ние? Језда го остаивме другарти пред триумфална капија али тоа не е причина да не изоставуваш:D

Рики, како србинката бе?:pos:
Се дупи у Србија србинката, мамето нејзино. Кој ја ебе, од српска провинција е и онака. Ќе легне следниот пат коа ќе дојде, Рики ја има рики-таката :P

Зашто другиве не не викаш на гости?? Црнци да не сме ние? Језда го остаивме другарти пред триумфална капија али тоа не е причина да не изоставуваш:D

А јас вас ви личам на газда на Хилтон хотел? :D
Заебанција на страна, кој кога сака слободно можи да повели, еве на пример Рики не го оставаат од дома да дојди :D, а ете Пеџа одма се согласи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom