Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Дечки, убаво да си поминете вечер, помалце да се пијанчите, напрајте една добра тактика за утре, да им помогнеме на Роџо и Паско :D
Ајде нека ви биде СРЕЌНА НОВА, да се радуваме сите заедно на големи успеси на нашите Црвени! Поздравче :)

Ајде момци и од мене, Среќна Нова се најдобро, само среќа и радост да ве прати во секое поле од животот....незнам за вас, ама јас едвај чекам да заврши оваа кобна 2013 заради многу фактори, се надеваме на среќна и берикетна нова година, и нормално само среќа да не прати со нашиот Ливерпул...од ден во ден, од пост во пост, ненадејно, ми станавте доста драги. Бог да ве благослови сите, и се читаме во новата година, со нови сили кон поголеми успеси.

Алармот е направен за да се стане утре на време. Ја не сум од тие пред време што честитаат :P See you on the other side! :)

Обо еј, дури сега си идам :). Мора аларм за утре ко така, пЉус Ќуран се напрајв :)

Среќна Нова 2014 година на цел фан клуб Ливерпул, многу здравје, среќа и успех на сите. Ви посакувам година исполнета со љубов и здравје, на оние ко се на факс, полна со 10-ки, а на оние кои се на работа, успех во работата. Оние кои немаат работа-да си најдат, убава и добро платена, а оние кои немаат женски или дечковци-да си најдат :)

Нова година, нов почеток, нова шанса за Аспас.

Е сега ќе ви честитам. Среќна нова година на сите, да го праите тоа што го сакате во моралните граници, љубовта нека биде заемна, земајте колку што ќе давате и сакајте ги оние кои вас ве сакаат. Успехот нека ви биде на нивото на Шенклиевиот Ливерпул, целите кои си ги поставувате да ги исполнувате често колку што Кени давал голови у негово време, лошите периоди во годината да ви поминат побрзо од Хоџсон што беше кај нас, и секако, желбата која ми е најголема веќе неколку години и продолжува да биде и оваа, да ја освоиме таа факинг премиер лигашка титула!

Не, Стерлинг треба да биде посигурен во вакви ситуации, он го стрела голманот... мора малце да се поработи на тоа.
Кутињо, на овој па не му оди да постигне гол и бити, а има прекрасни асистенции, редовно асистира... мораше тоа да го реализира, сигурно, премногу ги пласира топките.
Исто и тоа од Хендо мораше да се даде... не може така да маваат по топката на отворен гол, едноставно мора да се даде тоа, тоа е нивна работа...
Инаку добри се у глобала, малце пивнато-поспани. :D

Абе дечки овој Осама од Стоук уште е ваш играч ?? Се утепа од давање голои задњиве неколку утакмице...

Е ова беше добра одбрана :) Јесда против Хал, али сепак ако сакаме да бидеме колку што може погоре, вака сигурни треба да бидеме и на дерби натпревари. Добро е, конечно clean sheet, играчите се враќаат во тимот, ќе се вратиме на патеката :)

Само рутинирано да си победуваме, ништо друго не барам. Не ми требаат сензации од 200-0 на Енфилд ако на гости се сереме.

момци, среќна нова и од мене. да сте ми живи и здрви и паричка во џеб да ви се врти секогаш.

денес 2-0, не е лошо, добро изиграа во целина, немаше скоро ниеден зицер за хул, од време на време паниеча позади, ама ок, позитвно. суаерз маестрален, какви асистенции имаше, 10ка чиста денес.
аспас - мислам дека слободно можам да го прогласам за утка на векот во ливерпул. како некој рандом навијач да улетал на терен, таков учинок има. ме фаќа неровоза не сакам воошпто да зборам за него, флоп на векот. уште у јануари нека го врати во шпанија, се брука самиот роџерс со него.
инаку голот со глава на суарез мислам дека беше регуларен, во линија беше. имаше 4 лоши стартови врз него во прво, само еден жолт и тоа за тегнење, а заработи жолт за ништо. душата ни ја вадат

како и да е, назад во топ 4. ќе биде сезонава тешка и долга. мора до евертон се да се тепа!!

И вакви сироти какви што сме моментално успеавме 2-0 рутински да ги победиме Хал, а пред месец дена не исплекаа 3-1 .. неможам да си ги објаснам овие работи.

Иначе недозволиви се они промашувања на Кутињо и Хендерсон.. стварно празни голови а утињаат.. мора да работат на завршница МОРА.

Сега имаат одмор 11 дена од премиер лигашки фудбал ,нека се одморат а Роџо нека донесе некој играч до тогаш. Пораз од Олдам несакам да видам бдв.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom