Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас шо да речам...платив на 20 октомври, уште ми нема стигнато. Еве ги податоците од тракинг бројот:
Прегледај го приврзокот 80451
Има уште шанси да стигне? 700 денари го платив.
Ова е стигнато бе другар во градот твој ...и вратено е назад. Секоја пратка ако не е подигната а е стигната во македонија после 30 дена се враќа назад.
Е како стигната ко не добив никакво известување од пошта?![]()
Мене во пошта ми ги заборавиле. Отидов по една пратка, службеничката дојде со еден најлон на мое име. Рече најверојатно поштарот ги заборавил и така се затуриле, па случајно пред некој ден кога прегледвала нешто ги забележала и кога го видела името и улицата се сетила дека има уште нешто. Вика си седеле таму можеби еден месец. Инаку и јас ги имав прежалено и порачани беа некаде на почетокот на октомври или крајот на септември. Така да оваа година само уште една пратка ми фали ама има шанси за неа уште, не се откажваме
![]()
Не туку прво ке одиш до пошта да си прашаш што е работата пошто очигледно стигнало до Македонија, ако можиш и испечати го тоа каде се гледа дека е тука, чисто да не ти се прави на матуфа службеничката.И сега чаре?
Да му пишам на продавачот дека најверојатно е вратена пратката кај него и да побарам да ми ги врати парите?
Здраво, имам еден проблем
нарачав една работа од али експрес и уште 2 од дх тоа беше пред два месеца и сеуште не е стигнато ништо..ги конактирав продавачите ми кажаа дека се успешно пратени и пат навака... на трак бројот пишува за алиекспресс дека ја напуштиле кина а во локалнава пошта цело време ми кажуваат дека нема ништо..а истече времето за доста па го продолжив... има ли некој број/маил кај можам да се обратам за праткиве во нашиве пошти или слабо ?
ова пишува таму17track.net провери на оваа страна до кај ти се .
ова пишува таму
OriginDestinationEventsStatusOperate
View Official Data
China
Normal Tracking
Macedonia(Modify)
Not Found 2013-11-02 00:00, 出口总包互封封发, 厦门国际, 马其顿
Transporting
--- надополнето: 26 декември 2013 во 18:04 ---
a na oficijalnata
item No. Year Status Location Destination Country Date
2013 Dispatching 36104800 MK 20131102 0959
Е како стигната ко не добив никакво известување од пошта?![]()