Купување преку интернет (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Josifoskii
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,

Имам пратка од 30тина долари и е заглавена во царина.

Им пишав мејл на македонска пошта и зачудувачки ми вратија. Ми рекоја дека од кога ќе помине во царина ќе ми стигне дома. И исто така ми дадоја мејл од царината каде што можам да прашам во врска со пратката. Им пишав и еве уште чекам одговор.

На страницата на македонска пошта во прозорчето за следење пратки седи вака: 1006 - CARINA

Повеќе од еден месец седи така.

Има надеж дека ќе стигне некогаш или треба да одам јас самиот таму, а не сум од Скопје?

Фала.

Здраво,

Им пишав мејл на македонска пошта и зачудувачки ми вратија. Ми рекоја дека од кога ќе помине во царина ќе ми стигне дома. И исто така ми дадоја мејл од царината каде што можам да прашам во врска со пратката. Им пишав и еве уште чекам одговор.

На страницата на македонска пошта во прозорчето за следење пратки седи вака: 1006 - CARINA

Има надеж дека ќе стигне некогаш или треба да одам јас самиот таму, а не сум од Скопје?

Фала.
Мене и по три месеци ми каснело.
Јас и рефунд си земав, повторно нарачав и ооп, стигнаа и двете пратки.

Здраво,

Фала.

Ќе стигне. Мој пријател 2 месеци му беше закочена на царина, ептен бавно работат.

Ќе стигне. Мој пријател 2 месеци му беше закочена на царина, ептен бавно работат.
Во ред, но пред брзо некој од мојата фамилија направи порачка после мене и веќе му е стигната нему а јас сеуште чекам.

Мојата пратка прелета океан за побрзо од еден месец и стигна во Скопје, а од Скопје до Битола касни месец и кусур. Се чудам како е можно во 21 век вакво нешто

Сега друг шипинг користат, побрзо стигнуваат и имаат поскапа царина.
Тие околу НГ што се порачани, преку пошта идат. Бавно, бавно!

Back
На врв Bottom