Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Северстал - СКА СКА над2,5 гола:tapp: 1.62
Спартак Москва - Магнитогорск 2 1.65 На Спартак ги напушти спонзорот а овие Магнитогорс ги имаат најдобрите три поентери во лигата Мозјакин,Ковар и Зарипов ова незнам дали ке ја играм иако требит да е лесна 2ка
од другиве
Донбас би требало 1 ЦСКА исто 1 Атлант и Торпедо шо и да ги играш ке згрешиш али не би требало да имат голој многу особено кај Атлант

Гнаси па и овој голманот се разбрана од Северстал маме му Магнитогорск изи
ајде нека тепаат Мајами и Оклахома со 8или поке за празников да лапнам и ја мрсно :icon_mrgr:

eve so uplativ za utre onaka rekreativno :D

tiket 1

blekpul 3+
aberdin 3+
morecambe 3+
mk dons 3+
varese 3+
everton 3+ ----- 30 uplata = 1225 dobivka

tiket 2

gent tim2
empoli tim1
sautempton tim2
ipswic tim2
liverpool tim2 ---- 30 uplata = 1301 dobivka

tiket 3

man utd 2
genk 1
palermo 1
watford 1 ---- 180 uplata = 1285 dobivka

:cool:

Играј го Леброн овер. :D
Ја го стаив над 42.5 се вкупно (скокови, поени, асистенции) пошо брка некои рекорди на Christmas day.

Требаше со хендикеп да ги играм Оклахома ама си викам посигурно ми е Мело минус, егото нема да му дозволи на Крисмас да не се покаже, ќе влезе, ќе поигра 10 минути ќе скрши зглоб и оп :D

Него што ако играв на пр. Кармело и Вестбрук комбинирано помалку од Х поени ? Исто како 1 коеф. ќе ми се рачунаше ?

Него што ако играв на пр. Кармело и Вестбрук комбинирано помалку од Х поени ? Исто како 1 коеф. ќе ми се рачунаше ?

1 коеф се рачуна ако еден од двата играчи не влезе во игра.

Требаше со хендикеп да ги играм Оклахома ама си викам посигурно ми е Мело минус, егото нема да му дозволи на Крисмас да не се покаже, ќе влезе, ќе поигра 10 минути ќе скрши зглоб и оп :D

Ќе ти испаднеше како сингл да си го играл Вестбрук.

Ќе ја пробам утре Норич - Фулам 2 двојна победа, 15 коеф. на 100.

Хул - Јунајтед ме влече некако за 1:1 @ 8 точен резултат денеска, ќе ја пробам на нешто ситно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom