Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега да бев толкаво злопамтило би им ги извадил мислењата на арсеналците од нашата утакмица со челзи, како сме биле слаби, не сме можеле гол да дадеме....
Али за среќа не сум таков :D
Не шала на страна овој резултат највеќе одговараше, не само за Манчестерци и ливерпулци туку и за "неизвесноста" на лигата. Не чека доста интересен боксинг дејс

Сега да бев толкаво злопамтило би им ги извадил мислењата на арсеналците од нашата утакмица со челзи, како сме биле слаби, не сме можеле гол да дадеме....
Али за среќа не сум таков :D
Не шала на страна овој резултат највеќе одговараше, не само за Манчестерци и ливерпулци туку и за "неизвесноста" на лигата. Не чека доста интересен боксинг дејс

Незнам кој зборел така, ја лично за таа утакмица имав коментар дека е екстремно досадна, нешто како оваа денес, само малку подосадна... не било до манчестер, до челзи е :D

Незнам кој зборел така, ја лично за таа утакмица имав коментар дека е екстремно досадна, нешто како оваа денес, само малку подосадна... не било до манчестер, до челзи е :D
Нормално дека е до Челзи,единствена интересна утакмица ќе биде коа ќе им гостуваат на Сити:icon_lol:.

Јас мислам годинава Ливерпул има да поминат најкастрофално досега, многу екипи се засилија, тие уште си дремат и си мислат дека се јаки.Ако го продадат Суарез крај е со нив, догодина Чемпионшип. Фулам е појак од Ливерпул годинава, there it is I said it! :D
:pos:

Букмаркд бејбе.

Едит: Сеа го приметив - На Malcolm van den Сабаховић му/ѝ се допаѓа ова

:P

:pos:

Букмаркд бејбе.

Едит: Сеа го приметив - На Malcolm van den Сабаховић му/ѝ се допаѓа ова

:P

Јбг, не очекував дека Роџерс ќе промени тактика и ќе форсира вакво темпо.Anyhoo, стрпи се уште не е Нова Година дојдена. :)

Јбг, не очекував дека Роџерс ќе промени тактика и ќе форсира вакво темпо.Anyhoo, стрпи се уште не е Нова Година дојдена. :)
Не сугерирам ја ништо, али дефинитивно никој не замислуваше ваков Ливерпул, што и да се деси до Нова Година тоа нема да се смени :)

Цел систем на верувања развив со овој Ливерпул. До крај на сезона ако опстоиме, нервно ке оболам мислам дека....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom