Пост на кој сте се изнасмеале

Пекара Златни Класја, Марксова ББ - Велес - Бубашваба во кифлата.
И онака ги сметав за мршник пекара, ова е повеќе од доволно веќе да не купувам од нив.
Да си знаете и вие.

WTnb927.jpg
Ти пунч со ларви испи сега за една буба шваба :pos:

ОMG :pos:

Па се нервирам. Бамбер бриџ њат т фак? Ај ќе отворам ја тема за Карпош 93 игра у североисточна лига па пишувајте таму,многу интересен клуб со срце,душа и органи..Ама барем 100 страни да испишете.

Уште не ви здосади со ова вештачко квази навивање за бамбер бриџ бе :eek: ? 112 страни побогу...се кладам дека нема повеќе од нова година да ве држи треската ....

хахаха , добааар ... дај најди гифче од некој играч на бамбер бриџ ;)

WXmtBP.gif

Музичка желба некоја?

Да си нема човек работа со Ел Нињо. Убаво велеше еден член, "види аватар пред да цитираш" :D

Не дека е наш, но дечкото е ѕвер (y)

:pos::pos:
И така дедо мраз е црвено облечен, нек му опнат црн двоглав орел на капата и нек го викаат дедо Илир
--- надополнето: 20 декември 2013 во 01:33 ---
:pos::pos:
И така дедо мраз е црвено облечен, нек му опнат црн двоглав орел на капата и нек го викаат дедо Илир

Ве ебеме со години наназад бе, Бранета од пусти нервози цироза фана што неможе да се врати на власт, така треба за вас комуњарите, еден е Грујо! (т.е. два се сеа со ФиФи ама нема врска) Да живее ВМРО!
:pos:

Ако може некој да ми помогне за семинарска "Форми на наставна работа" ?! Ви Благодарам однапред! :):facepalm:

Кој те ебе, нека ти помогне Заев.

Ќе те ебе тебе гујо пичка ти материна
Инаку @
p0w3r4e ја имаше розата на сдсм на профил. :pos:

за мојата интелегенција,викаш глуп сум,а јас ти реков дека со потврда од психолог сум со надпросечна интелегенција,

Дечково верува во телегонија, мисли дека ако жена затрудни за време на овулација се раѓаат ретардирани деца, секој пост му е колекција од ноторни глупости, и како капак на се`, убеден е дека има натпросечна интелигенција.

Ова не е ни за смеење, за плачење е...

Дечково верува во телегонија, мисли дека ако жена затрудни за време на овулација се раѓаат ретардирани деца, секој пост му е колекција од ноторни глупости, и како капак на се`, убеден е дека има натпросечна интелигенција.

Ова не е ни за смеење, за плачење е...

А не морам да те корегирам.Телегонијата не е теорија која тврди дека се раѓаат ретардирани за време на овулација туку друга теорија која е објаснета детално,да го видеше тогаш видеото ќе сватеше,ама зошто да се потрошат 50 минути во нешто што е против твоите желби така ? разбрано.За интелегенцијата понудата важи... кога сакаш и каде сакаш... може и во МЕНСА Македонија да отидеме,ти изрази желба само :) ти кажав јас не се срамам и не бегам од тоа што сум,тоа е со потврда од психолог.. ако сакаш бујрум,ако не сакаш и те боли вистината дај барем не ме спори.. глупаво е :)

А не морам да те корегирам.Телегонијата не е теорија која тврди дека се раѓаат ретардирани за време на овулација туку друга теорија која е објаснета детално,да го видеше тогаш видеото ќе сватеше,ама зошто да се потрошат 50 минути во нешто што е против твоите желби така ? разбрано.За интелегенцијата понудата важи... кога сакаш и каде сакаш... може и во МЕНСА Македонија да отидеме,ти изрази желба само :) ти кажав јас не се срамам и не бегам од тоа што сум,тоа е со потврда од психолог.. ако сакаш бујрум,ако не сакаш и те боли вистината дај барем не ме спори.. глупаво е :)

Лелелелеле....добро бе дете бе, зошто бе сам си се укопуваш уште подлабоко...

Никаде не напишав дека телегонијата тврди дека деца зачнати за време на овулација се ретардирани, туку напишав ем дека веруваш во телегонија, ем дека мислиш дека дете зачното во период на овулација ќе биде ретардирано...две различни теории во кои ти веруваш.
Инаку да имаше и основни познавања од англиски, ќе прогуглаше и ќе сфатеше дека телегонијата е ОТФРЛЕНА од научниот свет како целосно неточна. Не се бламирај веќе те молам, жал ми паѓа.

Лелелелеле....добро бе дете бе, зошто бе сам си се укопуваш уште подлабоко...

Никаде не напишав дека телегонијата тврди дека деца зачнати за време на овулација се ретардирани, туку напишав ем дека веруваш во телегонија, ем дека мислиш дека дете зачното во период на овулација ќе биде ретардирано...две различни теории во кои ти веруваш.
Инаку да имаше и основни познавања од англиски, ќе прогуглаше и ќе сфатеше дека телегонијата е ОТФРЛЕНА од научниот свет како целосно неточна. Не се бламирај веќе те молам, жал ми паѓа.

Нема да коментирам многу на ова затоа што неможам да те допрам во заменувањето на тези,премногу си упорна да ги извртуваш моите зборови.Затоа во иднина кажи ми кај сум рекол нешто,пример ДВЕ РАЗЛИЧНИ ТЕОРИИ ВО КОИ ЈАС ВЕРУВАМ па тогаш цитирај ме.Мене ми паѓа жал што воопшто ме цитираш ама морам да ве малтрериам вас овие изoпачениве.. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom