- Член од
- 26 септември 2012
- Мислења
- 8.367
- Поени од реакции
- 7.137
ова е типичен доказ дека ДОБРИОТ секогаш го прима ФАЛЦОТ
Некој ја укралМило ми е што има муслимани што се OK со ова, уствари да не те прочитав ќе мислев дека ова е став на сите муслимани во Македонија, бидејќи во Тетово од лани мислам дека ја забранија големата елка во центарот на градот.. што се случи со тоа?
Мех... ништо ново
Патем пред неколку години (4/5 одприлика) еден албанец од кај мене се облече како Дедо Мраз, и заѕвони на својата врата. Незнаете колку се израдуваа неговите дечиња кога го видоа дедото во црвено со долгата брада, како им носи подароци. Ете човекот сакал да ги израдува своите најблиски, а патем никој од другите албанци што го видоа не се бунеа за оваа идеа.
Познато е кај нас дека Дедо Мраз е всушност СВ. Никола, можеби затоа толку се попалиле муџиве сега пред нова година... ама што ќе им правиш... паметот им е само кај седумдесет и неколкуте девици...![]()
И така дедо мраз е црвено облечен, нек му опнат црн двоглав орел на капата и нек го викаат дедо Илир
Како ја украл елката беНекој ја украл
сериозно ова
Како ја украл елката бе![]()
Не се они од седми век.ако сакат да се изолираат да се вратат во 7ми век слободно нека си најдат некоја територија и да си живеат сами според нивните свакања а нам муслиманите и припадниците на другите вери нека не остават на мира..
.
За твоја несреќа на форумов има многу повеќе атеисти на кои им е смешно кога некој христијанин/муслиман ќе се навреди кога некој му го "вреѓа" главниот лик од неговата омилена книга.П.С : На форумот има муслимани што им сметаат употребата на погрдни зборови за нашиот пророк или употреба да зборови како алаху екбер без никаква потреба...
Проблем е што нема некоја ваша дистанца од такви “со бради“ екстремисти. Ако ние ги критиковаме или не дај боже нападне некој - сите муслимани ќе станат во нивна оддбрана како браќа. Самите треба да си расчистите вашите редови. Ако некој со брада почне утре низ град да крши елки дедо мразовци снешковци... и некој го уапси или натепа ради тоа - можеш да замислиш какви написи по ваши весници ќе има? какви реакции од сите муслимани? протести, закани....имам напишано и претходниот пат ама некој изиграва паметен во форумот и без образложение ми ги има избришено постите.. како и да е ова е дело на група луѓе со бради, што им сметаат и на муслиманите и на христијаните...