Пост на кој сте се изнасмеале

hitportal-vest-jpg.79415

Со самиот почеток на нашето рагање бог ни доделил на секому по еден ангел . Ангелите се безтелесни суштества

А шо праи ангело ко ќе умри чоеко?
Оди во пензија?

A кој ги произведува ангелите пазителите?
Популацијата во светот се зголемува, во еден период имаше некои 1 милјарда луѓе, па 2, па 3... а денес не има над 6 милијарди. Кој и како ги создава ангелите? Тоа би требало да е некое масовно производство. Сериско.

и уше едно прашање, дали црнците имаат црни ангели чувари или се и тие бели?
:pos::pos:

Еве како исламот ги третира Мелеките - Ангелите:

-Мелеките Харут и Марут,кои Кур,анот ги споменува,а кои имаат задачи во областа на меѓучовечките односи,
:pos:

Во темата: Што е постаро јајцето или кокошката?
Се испоставува дека кокошката.

- Кога Ева го каснала забранетото јаболко Адам и рекол:
- Што направи бе кокошко една!?

КРАААААААААААЈ :pos::pos::pos: :pos::pos::pos: :pos::pos::pos::pos:

Јутјубов нешто забегал па дури сега ми го аплоудираше видеово. Псајсајд побрз бил и од мене попрв го изгледал видеово :icon_mrgr:

Возењето во автобусите на ЈСП во вторник и петок(и сабота) е позитивно:icon_mrgr:, бидејќи сето она што луѓето неможат да го доживеат дома во кревет со партнерите, ќе го доживеат во автобусите на ЈСП во пензионерските денови од неделата .......... а тоа е гурање, јавање, бутање, газење и сл.
П.С. И еден АПЕЛ до пензионерите и пензионерките ........... АМАН мијте ги забите наутро пред да влезете во автобус или помалку конзумирајте кромид и лук ................ бидејќи ко у гасна комора е возењето во автобус во вторник и петок ! :D

Прегледај го приврзокот 79390 1 мисла имаме, 1 живот живееме .....................

Македонија цела да е секој да ја знае итаканатака итаканавака.Дедо Анчо е толку стар што дедо Ное може чирак да му биде.Дедо Анчо е толку досаден што собраниската седница на МРТ 3 изгледа како плејбој забава после неговите постови.

Може и не е баш така смешно, ама ептен ми дојде како во стил на Тошо малерот :icon_lol:
Во темата со кој член сакате да се запознаете:

Nikoj nejke dzesi...
Ako ako...ke vi bide krivo :-D

Inaku wot sakam, standards :-D

за шо да ни биде криво...да не сакаш да ми ја платиш струјата?

:pos::pos::pos:

Сакам да направам Естетски зафат на уши!
, но ми е страв. Ми треба некое убедување.

:)

Го најде правото место за тоа (y)

Една моја не баш блиска другарка направи операција, сега сите ја сакаат.

Перчоли беше 100 пати подобар од овој..... за овој можам да кажам дека беше и најлошиот од сите што пееја......... башка се прави некој си квалитетен пеач, а далеку далеку е од тоа :)
Сунѓер ај иди исцеди се па врати се ,ок
Репликава :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom