Sungerot Bob
Живеј го животот
Какви закани преферирате кон некого кога ќе се изнервирате???
Ќе те кажам на Ејсид.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Какви закани преферирате кон некого кога ќе се изнервирате???
Ќе те кажам на Ејсид.
Let me help you.
iam problem posto neznam dali usb portovite mi se otkazani a sistemot odbiva da gi detektira mozebi se raboti za posledica ili afterefekt od jqueri?ova e biten stepen od moeto istrazuvanje za sexot i ljubovta zatoa ocekuvam konkretni ogledi
Со самиот почеток на нашето рагање бог ни доделил на секому по еден ангел . Ангелите се безтелесни суштества
А шо праи ангело ко ќе умри чоеко?
Оди во пензија?
A кој ги произведува ангелите пазителите?
Популацијата во светот се зголемува, во еден период имаше некои 1 милјарда луѓе, па 2, па 3... а денес не има над 6 милијарди. Кој и како ги создава ангелите? Тоа би требало да е некое масовно производство. Сериско.
и уше едно прашање, дали црнците имаат црни ангели чувари или се и тие бели?
Еве како исламот ги третира Мелеките - Ангелите:
-Мелеките Харут и Марут,кои Кур,анот ги споменува,а кои имаат задачи во областа на меѓучовечките односи,
Се испоставува дека кокошката.
- Кога Ева го каснала забранетото јаболко Адам и рекол:
- Што направи бе кокошко една!?
Јутјубов нешто забегал па дури сега ми го аплоудираше видеово. Псајсајд побрз бил и од мене попрв го изгледал видеово
Возењето во автобусите на ЈСП во вторник и петок(и сабота) е позитивно, бидејќи сето она што луѓето неможат да го доживеат дома во кревет со партнерите, ќе го доживеат во автобусите на ЈСП во пензионерските денови од неделата .......... а тоа е гурање, јавање, бутање, газење и сл.
П.С. И еден АПЕЛ до пензионерите и пензионерките ........... АМАН мијте ги забите наутро пред да влезете во автобус или помалку конзумирајте кромид и лук ................ бидејќи ко у гасна комора е возењето во автобус во вторник и петок !![]()
Прегледај го приврзокот 79390 1 мисла имаме, 1 живот живееме .....................
Анчо, дој извај им го куро, па нек го стават сите на аватар.![]()
Nikoj nejke dzesi...
Ako ako...ke vi bide krivo :-D
Inaku wot sakam, standards :-D
за шо да ни биде криво...да не сакаш да ми ја платиш струјата?
Сакам да направам Естетски зафат на уши!
, но ми е страв. Ми треба некое убедување.
![]()
Го најде правото место за тоа![]()
Една моја не баш блиска другарка направи операција, сега сите ја сакаат.
Перчоли беше 100 пати подобар од овој..... за овој можам да кажам дека беше и најлошиот од сите што пееја......... башка се прави некој си квалитетен пеач, а далеку далеку е од тоа![]()
РепликаваСунѓер ај иди исцеди се па врати се ,ок