Пост на кој сте се изнасмеале

А не морам да те корегирам.Телегонијата не е теорија која тврди дека се раѓаат ретардирани за време на овулација туку друга теорија која е објаснета детално,да го видеше тогаш видеото ќе сватеше,ама зошто да се потрошат 50 минути во нешто што е против твоите желби така ? разбрано.За интелегенцијата понудата важи... кога сакаш и каде сакаш... може и во МЕНСА Македонија да отидеме,ти изрази желба само :) ти кажав јас не се срамам и не бегам од тоа што сум,тоа е со потврда од психолог.. ако сакаш бујрум,ако не сакаш и те боли вистината дај барем не ме спори.. глупаво е :)

За некој со натпросечна интелегенција, требаше да знаеш дека е сфати...

За некој со натпросечна интелегенција, требаше да знаеш дека е сфати...

Да ? ај жити се иди разгледај по темиве овде на Кајгана и земи тетратка да запишеш колку од нив пишуваат на дијалект.Некои некогаш не ги ни разбирам па сега ? не биди буквалист толкав.. што ако земам да пишувам на дијалект,ќе пратеше престава до Министерстовото за образование чим за едно Ф и В се фаќаш ? остави аман..

Да ? ај жити се иди разгледај по темиве овде на Кајгана и земи тетратка да запишеш колку од нив пишуваат на дијалект.Некои некогаш не ги ни разбирам па сега ? не биди буквалист толкав.. што ако земам да пишувам на дијалект,ќе пратеше престава до Министерстовото за образование чим за едно Ф и В се фаќаш ? остави аман..

Ама нели ти си тој со натпросечна интелегенција ?
Остај не нас обичните смртници шо праиме правописни грешки да живееме во глупавост...
Ама па и јас, просто копито, сум се фатил за едно ф да те срамам на форумов...

сите што сте/сме зачнати додека ви овулирале мајките сте ретардирани и готово, дајте сеа нешо смешно :D

заеби ти тоа...изглеа ти си посебен случај, роден во време на менопауза

Пушти ги нека лаат они само тоа знаат,внук ми ми го кажа ова, текст
од некој си Лекториус од Велес...прв пат слушам вакво нешто...
Тие секогаш се такви..мене ме изедоја пошто бев од Велес кога се преселив
во ова Скопјево..тешко е да си провинцијалец пријателе....не почитуваат дијалект..
единствен дијалект што почитуваат е оној на парвати, не пробувај да се смениш,
дијалектот е секогаш она што не прави поразлични и тоа е традицијата на оваа земја
за која што сме се бореле со децении..........

Не гледам кон која цел води твоево Ф..

Коа мајка ти ќе ти каже ти си најпаметен/најубав/натпросечно интелегентен, не и верувај, те лаже...

Пушти ги нека лаат они само тоа знаат,внук ми ми го кажа ова, текст
од некој си Лекториус од Велес...прв пат слушам вакво нешто...
Тие секогаш се такви..мене ме изедоја пошто бев од Велес кога се преселив
во ова Скопјево..тешко е да си провинцијалец пријателе....не почитуваат дијалект..
единствен дијалект што почитуваат е оној на парвати, не пробувај да се смениш,
дијалектот е секогаш она што не прави поразлични и тоа е традицијата на оваа земја
за која што сме се бореле со децении..........

Нема потреба од бранење и правдање од твоја страна,знам дека е НЕ ИСКРЕНО.Што се однесува до дијалектот јас толку многу умирам од грижи за дијалекот... цркнувам................... живците ги изгубив..
--- надополнето: 22 декември 2013 во 17:29 ---
Коа мајка ти ќе ти каже ти си најпаметен/најубав/натпросечно интелегентен, не и верувај, те лаже...

Психолог кој никогаш пред тоа не сум го видел во живот.Читај па прави се паметен како што си ДРУЖЕ.

Нема потреба од бранење и правдање од твоја страна,знам дека е НЕ ИСКРЕНО.Што се однесува до дијалектот јас толку многу умирам од грижи за дијалекот... цркнувам................... живците ги изгубив..

па искрено, без навреда, делуваш малку налудничаво ...комплимент е тоа, сите генијалци биле такви ;)

Психолог кој никогаш пред тоа не сум го видел во живот.Читај па прави се паметен како што си ДРУЖЕ.

Абе може ти не си го видел ама некој друг може го знаел, if you know what I mean :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom