Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
Ај некој што ги прати ракмотиве некој совет да сподели за денес :D
Бразилкиве до толку се јаки да бидат сметани за фаворитки против Данска ? Знам дека ги тепаа во групите ама сепак..
Данска е денес 2,сега кога Норвешка испадна,ова е најголема шанса за Данска да освои.Незнам зошто се залетуваат по Бразил.
Денес:Србија 1
Данска 2
Порто 1-1 и 3+
Бенфика 2 и Т2
Монако 1 и Т1

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Бразилкиве до толку се јаки да бидат сметани за фаворитки против Данска ? Знам дека ги тепаа во групите ама сепак..
Не се пикајте во ракометите денес...
Многу заебано излегуваат....
Па полудо светско првнество немало.....не се знае ништо однапред....
Србија ја направија огромен фаворит со Полска,а Пољакињите изиграа два феноменални меча на дуели каде беа сметани за огромни аутсајдери..
Видовме Србинките во понеделникот како ќе поминеа со Корејките,а беа сметани за фаворитки,тепаа со ќор гол во последна секунда....
Исто како шо изненадија кога беа сметани за аутсајдерки на мечот со Норвешка,стигнаа негативаа од 5 во 40 минута...
Денес јас би ја играл хендикеп за Полска....
Бразилките....како само играат чудо нешто,неверојатно спремна репрезентација,со право се фаворитки со Данска...
Иако не се игра со Данска....се вратија полека на старите патеки...
Тешка утакмица,секој резулатат е можен..
Данкињите се многу непредвидливи,не знаеш како ќе изиграат,играат меч со помалку од 40 гола,а после знаат да распукаат и да одат +60...
Се бива овде...
Мој совет,не фрлајте пари(на поголеми уплати мислам) на овие ракомети денес...во жена верба не треба да се има...:pos:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Данска е денес 2,сега кога Норвешка испадна,ова е најголема шанса за Данска да освои.Незнам зошто се залетуваат по Бразил.
Денес:Србија 1
Данска 2
Порто 1-1 и 3+
Бенфика 2 и Т2
Монако 1 и Т1
сигурно не ја гледаше првата затоа данска ќе освои нели? Бразил се доста добра репрезентација не викам дека сигурно ќе тепаат но во првата кога ја играа ги убија Аморим е во форма а и голманката им е одлична на Бразил..тешки се и двете денес подобро да не се играат ништо не се знае кај жениве.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.588
Јаки се Бразилките многу вложуваат во спортот Бразилциве општо баш читав некој статии и слично ред 4-5 месеца не ме чудит и некој премии да имаат за освојување на СП ако не се лажам овие играа мегусебе и во групата не се секавам баш најдобро али знам дека немаа пораз Бразилките во моментов Бразил за мене има поке шанси да тепа отколку Данска али заебан менталитет имаат.

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
ако си толку сигурен на фиксовите оди изиграј си ги нив на еден тикет со повеќе пари, 7.4 коеф на фиксови o_O, друже тоа ти е веќе тикет ако немаш повеќе стави му 200-300 денари и :свиркам:
јас се зезнав минатиот викенд со ваков систем....горе 2.56 коеф, 1/2 втор систем по 1.70 две, 4/6 долу од 1.7 до 2.8 имав коеф...минимална ми беше пониска од уплатата така да тури му пепел играј си ги само фиксовите, а овие другите пробај си ги на поситно на друг.
Иначе може да ми текнеше порано на тоа супер а ги погодив фиксовите горе а системот по 2 ме заебаа у пичку матер

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Јаки се Бразилките многу вложуваат во спортот Бразилциве општо баш читав некој статии и слично ред 4-5 месеца не ме чудит и некој премии да имаат за освојување на СП ако не се лажам овие играа мегусебе и во групата не се секавам баш најдобро али знам дека немаа пораз Бразилките во моментов Бразил за мене има поке шанси да тепа отколку Данска али заебан менталитет имаат.
Тепаа и тоа 5 разлика. Се мислев да ги играм на минус голови данките границата им е 24,5 ама најубаво ништо нема да играм ме мрзи да излегувам поубо ми е дома без нервози да си го поминам денов :ROFLMAO:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.956
Поени од реакции
9.588
Тепаа и тоа 5 разлика. Се мислев да ги играм на минус голови данките границата им е 24,5 ама најубаво ништо нема да играм ме мрзи да излегувам поубо ми е дома без нервози да си го поминам денов :ROFLMAO:
Најубо :)

Ја ке пробам вака денес
Дордрехт 3+ прво 5,00
Ајндховен 3+ прво 4,85
за 50д 1200ден добивка

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Германија 2 лига, сите 3 утакмици да има гол и у прво и у второ полувреме, на минимална уплата
--- надополнето: 20 декември 2013 во 18:22 ---
Германија 2 лига, сите 3 утакмици да има гол и у прво и у второ полувреме, на минимална уплата
--- надополнето: 20 декември 2013 во 18:27 ---

Член од
17 март 2007
Мислења
801
Поени од реакции
508
Znaci ke gi skinam onie od Rizespor i Kasimpasa, ja cekam 2+ cela utakmica, kasimpasa promasuva penal vo prvo, rizespor promasuva penal vo vtoro, koga nekje nekje aj da vidam dali ke ima nekoj gol na utakmicava :facepalm:

E vaka me nemaat nakurceno odamna nekoi ekipi. Dva penala promasuvaat......Koeficienti da promasat penal e od 13 do 15 vo zavisnost od kladilnica. Suptilna fora

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Монако бе :гомце: .. Валенсиен нема ни шут на гол а водат... колку им фали Фалкао сега...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Единствен напад им беше тоа на Валенсиен и Абидал успеа да си даде автогол. :tapp:

Напаѓаше Монако цело време после голот, постигнаа и гол ама беше поништен поради офсајд. Ако постигнаат брз гол во второ до кај 60та има шанси да ја вртат.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
А цел ден се мислев да се тргнам од неа, 1,30 не вреди, и пак ја пишав. :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom