Истиот проблем и на Telefunken,Слика нема Звук има.. Само не јавува никаков проблем.И јас имам QUART LCD LT42 . Го купив за во кафич ми требаше за фудбал да се гледа на него ама сега ми е дома. До сега сум презадоволен од него имам едно ПЦ на него закачено и само филмови си гледам арно ама имам проблем со дигиталниве сега канали. Кога скенирам за дигитални канали ги наоѓа и ги репродуцира ама половично звук има слика не на дисплејот пишува само INVALID FORMAT и кружи по него,а звукот оди во позадина од програмата ама слика јок . Им се јавив на овие од техничка подршка од AMC ми рекоа да почекам да видам што е како е ама или се прават дека незнаат или стварно не знаат. Да не има некој ваков проблем случајно ? Освен ова се друго си е одлично неможам да се речам ништо лошо. А да телевизорот носи дисплеј од LG ама електрониката е кинеска и затоа е поевтин не за друго .
Истиот проблем и на Telefunken,Слика нема Звук има.. Само не јавува никаков проблем.И јас имам QUART LCD LT42 . Го купив за во кафич ми требаше за фудбал да се гледа на него ама сега ми е дома. До сега сум презадоволен од него имам едно ПЦ на него закачено и само филмови си гледам арно ама имам проблем со дигиталниве сега канали. Кога скенирам за дигитални канали ги наоѓа и ги репродуцира ама половично звук има слика не на дисплејот пишува само INVALID FORMAT и кружи по него,а звукот оди во позадина од програмата ама слика јок . Им се јавив на овие од техничка подршка од AMC ми рекоа да почекам да видам што е како е ама или се прават дека незнаат или стварно не знаат. Да не има некој ваков проблем случајно ? Освен ова се друго си е одлично неможам да се речам ништо лошо. А да телевизорот носи дисплеј од LG ама електрониката е кинеска и затоа е поевтин не за друго .
Најверојатно не подржува МПЕГ-4, твојот телевизор подржува МПЕГ- 2Истиот проблем и на Telefunken,Слика нема Звук има.. Само не јавува никаков проблем.
--- надополнето: 1 јули 2013 во 10:50 ---
Истиот проблем и на Telefunken,Слика нема Звук има.. Само не јавува никаков проблем.
Најверојатно се пасивни можиш од комјутер да ги гледаш директно без да ги ставаш на усб и на хдд видеќи телевизорот има длна Изборот на 3D е многу мал и поспоро се симнуваат од обичниве барем според менеzdr neznam dali pisuvam na pravoto mesto sakam da prasam za ovoj televizor dali i kako mozam nanego da gledam 3d filmovi dali na primer mozam na usb ili na nadvoresen hdd da gi simnam od pc i da go povrzam na televizorot i da gledam i kakvi se tie naocarite so odat sonego aktivni ili pasivni ne razbiram toa i kade mozam da si simnam filmovi sto ke odgovaraat za ovoj tv i ovie ocila. eve link od tv http://amc.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=38208&i=93&l=MK&SupplierArticleID=&Action=1
Што чудо е воа,го има ли некој земено,не го купувам али ме интересира каков енавали народе! Ја проби психолошката граница 32‘‘.... под 10Ка! http://amc.com.mk/ShopDetal.aspx?ArticleID=39881&i=93&l=MK&q=&SupplierArticleID=&Action=1
Еве од денес уште едно ‘‘чудо на техниката‘‘ ја проби психолошката граница од 10К... http://www.neptun.mk/upload/letok/59.pdf Го рекламираат како LED 100Hz, а контраст едвај 850:1 и 300 cdm2 осветлување што е катастрофа споредено со некои модели од ниската класа. Ако некој знае, нека каже и за овој LED-ТV.Што чудо е воа,го има ли некој земено,не го купувам али ме интересира каков е