- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.252
- Поени од реакции
- 312
Dreambox3Д канали ?! Колку ги има ? и преку што ги гледаш ?
Dreambox3Д канали ?! Колку ги има ? и преку што ги гледаш ?
Абе така ако гледаш ќе пасуваат сите, ама со 90% ќе биде матна или дупла сликата, не ги праеле сите на се да пасуваат.пазуваат бе на мој комшија има ЕЛ-џи со пасивен наочари и со неговиот окле го пробав на мојот Панасоник плазма и се гледа 3Д само на каналите каде што подржува 3Д на дромбокс,додека на ДВД Блуреј 3Д се гледа ама не е тоа-тоа како на оригиналните панасоник наочари
Може да ми објасни некој што е ова дреамбокс??? јас ја пратам технологијава општо ама за ова никогаш сум се заинтересирал.preku dreambox 800 hd e najbolje za 3d televizija ima mnogu 3d kanali.
fudbal dokumentarni, filmovi,
Quart ти се LG, ова што го збориш, ако е вистина (не ми се верува) тогаш така ти се погодила среќатаНемој некој да ве лажел да земате QUART, подобро гледајте на тие фрижидерите (CRT), сликата е многу матна. Јас пуштам од USB Full HD видео, ова е катастрофа, си мислиш гледаш на SD резолуција, дури и полошо. На другиве LED телевизори подобра слика дава SD резолуција отколку Full HD на еден телевизор од закон марка, QUART ! yea bitch, this sucks !
Ајде по 12ти пат - деловите во QUART телевизорите се од LG и мислам од Samsung. Разлика од другите телевизори од слична цена - НЕМА.Вакви работи треба да се забранат да се продаваат.Но што да се прави кога државава ни е пропаст.Според мене телевизорите,а и воопшто било што друго од оваа марка е отпад.Зашто го велам ова.
-Прво:телевизорите немаат ниту еден сертификат за радиоактивност,квалитет итн.
-Второ:Името Quart си го лепат нашиве тука(таква марка не постои воопшто никаде,а телевизорите бог знае кој и каде ги прави).во ова време барем кога имаме интернет може да се провери(не сме веројатно толку прости)
-Третo:Убеден сум дека овие апарати не им е дозволено да се продаваат во западните земји.Најчесто пазари на овој отпад се земјите од исток т.е земијите во кои владее сиромаштијата и безаконието.Ако беа толку евтини и им било дозволен влез во Америка и земијите од западот,зарем мислите дека они ќе го донесеја овде овој отпад.
-Четврто:Шубе ми е да купам нешто вакво.А и далеку од тоа дека овие производи се исти со оние на Сони,Панасоник итн.