Cruise
Ja sam taj iz Cadjavice
- Член од
- 1 јануари 2013
- Мислења
- 2.038
- Поени од реакции
- 940
Одам со другар ми со кола блиску имаше гробишта и наеднаш колата застанува давам гас ништо не мрда од место а со другарот муабетот ни беше за гробиштата се заебавам со него викам опасно е да се шета или вози блиску гробишта ноќно време, викам што му стана на колава, другарот преплашен се испоти од страв јас се заебавам викам чекај да излезам надвро да отворам хауба да видам што има другарот ме фати и ми рече немој да си излегол ако не сакаш да настрадаш во тој момент колата почна да се тресе чудно ми беше а и почнав да се плашам не знам колку траеше другарот ни збор не ми рече тоа чудо запре колата не се тресе веќе сега му викам на другарот ке излезам надвор па што биде нека биде не ме интересира кога излегувам надвор ништо чудно само слушав некои гласови кои доаѓаа од далеку и се повеќе се одалечуваа, отворив хауба викам на другарот дај контакт колата е се ОК сега и бегавме и ден денес кога поминувам покрај гробишта се сеќавам на тоа ...
Гарант во лер ти била колата кога си давал гас,а колата не мрдала.Си ја избацил од брзина неусетно.Држачи на моторот провери,ради тресењето.