M
Mamba.
Гостин
01:30 Ottawa : Buffalo - 1 @ 1.75
нене другите ги знам (1+вп, 0-3, 3+...) за овоа јас мислев дека е вака само да си прашав што си е сигурно ама не играм стално 1наш во недела/месец дали играмАко за ова прашуваш, поарно не почнувај уопште.
Коа ќе видиш какви се не комбинации има, глава ќе те боли![]()
мене ми кажаа дека кога ги уплаќаш парите добиваш некој број и тој број му го кажуваш на тој на кој си му ги пратил парите и тој може да ги подигне, значи ако јас сакам да пратам пари на некој преку вестерн унион дали мора да имам негови лични податоци или само е доволен тој број да му го кажам откако ке ги уплатам паритеНезнам дали прочита али ти пишав погоре. Western Union не е трансфер на пари преку сметка , туку на личните податоци на примачот. Значи ако сакаш да пратиш пари преку western на некој , мора да ги имаш точните негови податоци , име презиме адреса и град , во спротивно нема да може да подигне ни евро.![]()
зошто ја прекинаа оваа
M. Haifa
0 - 1
Shakhtar K.да не знае некој
samo psv za 1500 , a tie chernomorets samo edna kontra i gol4e , i toa gol epten smotano go dade so glava , taj golmanot semki jade , nemaa srekja psv za gol kakvi sansi promasija , celo vreme napad ama nistoЧовече какви дрва се овие псв не сум видел поголеми од нив неможат до толку да се подадат
--- надополнето: 12 декември 2013 во 20:46 ---
Лелеле не ми се верува промарши од пред 2 метри гол ауууу дрвце
знам ради тоа ми е криво ама и бетис ме поеба така да добро е не е еднаsamo psv za 1500 , a tie chernomorets samo edna kontra i gol4e , i toa gol epten smotano go dade so glava , taj golmanot semki jade , nemaa srekja psv za gol kakvi sansi promasija , celo vreme napad ama nisto![]()
Намерно исклучиле струја.Овие од Шактар Караганди барале повеќе пари од договореното за да изгубат и да влезе 2/1.
ke gi igrame psv so utrecht da tepat , igrat u gosti a utrecht nema poraz doma 10 utakmici , sea treba da gi zdrobat 2 koef ke ima moze i poveke , nedelaзнам ради тоа ми е криво ама и бетис ме поеба така да добро е не е една
Како да не било намерно. Сиромаштија бе пријателе, сиромаштија, немале пари да ги платат сметките, тие од дистрибуција му ја исклучиле струјата сред утакмица и сигурно му дале услов на овие Шактар или да ја местат 2 во 1 или нема играње. Ем изиграна утакмицата, ем пари за дистрибуцијаНамерно исклучиле струја.Овие од Шактар Караганди барале повеќе пари од договореното за да изгубат и да влезе 2/1.
Нашле чаре.
01:30 Ottawa : Buffalo - 1 @ 1.75