Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
25 јуни 2013
Мислења
595
Поени од реакции
253
Ако за ова прашуваш, поарно не почнувај уопште.
Коа ќе видиш какви се не комбинации има, глава ќе те боли :D
нене другите ги знам (1+вп, 0-3, 3+...) за овоа јас мислев дека е вака само да си прашав што си е сигурно ама не играм стално 1наш во недела/месец дали играм :D

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
Незнам дали прочита али ти пишав погоре. Western Union не е трансфер на пари преку сметка , туку на личните податоци на примачот. Значи ако сакаш да пратиш пари преку western на некој , мора да ги имаш точните негови податоци , име презиме адреса и град , во спротивно нема да може да подигне ни евро. :)
мене ми кажаа дека кога ги уплаќаш парите добиваш некој број и тој број му го кажуваш на тој на кој си му ги пратил парите и тој може да ги подигне, значи ако јас сакам да пратам пари на некој преку вестерн унион дали мора да имам негови лични податоци или само е доволен тој број да му го кажам откако ке ги уплатам парите

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134
Гимараеш кој морони, значи ептен ми се антипатични овие португалскиве екипи.

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
зошто ја прекинаа оваа
M. Haifa​
0 - 1​

Shakhtar K.да не знае некој​

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
Човече какви дрва се овие псв не сум видел поголеми од нив неможат до толку да се подадат :tapp:
--- надополнето: 12 декември 2013 во 20:46 ---
Лелеле не ми се верува промарши од пред 2 метри гол ауууу дрвце
samo psv za 1500 , a tie chernomorets samo edna kontra i gol4e , i toa gol epten smotano go dade so glava , taj golmanot semki jade , nemaa srekja psv za gol kakvi sansi promasija , celo vreme napad ama nisto:drk:

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
samo psv za 1500 , a tie chernomorets samo edna kontra i gol4e , i toa gol epten smotano go dade so glava , taj golmanot semki jade , nemaa srekja psv za gol kakvi sansi promasija , celo vreme napad ama nisto:drk:
знам ради тоа ми е криво ама и бетис ме поеба така да добро е не е една

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
знам ради тоа ми е криво ама и бетис ме поеба така да добро е не е една
ke gi igrame psv so utrecht da tepat , igrat u gosti a utrecht nema poraz doma 10 utakmici , sea treba da gi zdrobat 2 koef ke ima moze i poveke , nedela

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Намерно исклучиле струја.Овие од Шактар Караганди барале повеќе пари од договореното за да изгубат и да влезе 2/1.:icon_mrgr:
Нашле чаре.
Како да не било намерно. Сиромаштија бе пријателе, сиромаштија, немале пари да ги платат сметките, тие од дистрибуција му ја исклучиле струјата сред утакмица и сигурно му дале услов на овие Шактар или да ја местат 2 во 1 или нема играње. Ем изиграна утакмицата, ем пари за дистрибуција

:D

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Тешка местенка била утакмицава , овие од Лига Европа што сакаат си прават од Динамо и од овие пари се наполнив.

Kajgana Shop

На врв Bottom