M
Mamba.
Гостин
Мислам дека че се истурат Фрајбург : Севиља - 4+ @ 3.1
си купил утакмица и те поебале? ај на здравје бричењеедно прашање офф топик, кога праќаш пари преку вестерн унион може ли да дознаеш кој ги подигнал парите
ела и јас имам дојава за утре, 30 коеф ефтина ја давам 50 пред уште 50 после мечедно прашање офф топик, кога праќаш пари преку вестерн унион може ли да дознаеш кој ги подигнал парите
За да пратиш пари преку Western Union , коа ги праќаш ти бараат Име и Презиме, адреса и слично на "подигачот"едно прашање офф топик, кога праќаш пари преку вестерн унион може ли да дознаеш кој ги подигнал парите
значи мешаш баби и жаби, јас едно прашувам ти друго одговараш, не се секирај не мора мене да ми објаснуваш за таа тема со наместени утакмициси купил утакмица и те поебале? ај на здравје бричење
време е да сфатите дека некој што стварно има дојави нема да се замара по нет да моли да ја шитне, фино лепо ке си напраи пари од тоа што ке ги уплати
кажи ми сметка кај да ги уплатам, ебате глупавите прашуваш едно тие одговараат другоела и јас имам дојава за утре, 30 коеф ефтина ја давам 50 пред уште 50 после меч
значи мешаш баби и жаби, јас едно прашувам ти друго одговараш, не се секирај не мора мене да ми објаснуваш за таа тема со наместени утакмици
Епа ако е за 50 денари ајде ќе порбаме хахахха (се шалам знам дека се 50 евра)ела и јас имам дојава за утре, 30 коеф ефтина ја давам 50 пред уште 50 после меч
значи мешаш баби и жаби, јас едно прашувам ти друго одговараш, не се секирај не мора мене да ми објаснуваш за таа тема со наместени утакмици
--- надополнето: 12 декември 2013 во 19:25 ---
кажи ми сметка кај да ги уплатам, ебате глупавите прашуваш едно тие одговараат друго