Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
5 октомври 2012
Мислења
1.957
Поени од реакции
1.172
prethodnoto go izbrisav procita go na fb nekoja bosanska strana lol, isto kao so pisal mzt skopje 1966 ,
The UEFA Champions League Group B match between Galatasaray AŞ and Juventus will continue on Wednesday from 13.00CET after Tuesday's game was abandoned due to snow.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Без разлика на тоа што утре ќе продолжи Галата-Јуве денес ми се деси работа што ми го потврди малерот.Иам другар што секад се заебаваме дека ако играме една утакмица со спротивни типови ќе ја одложат или прекинат а и он не може да фати ливче за жива глава.Денес ми пиша Галатасарај 1 а јас ја имав веќе пишано х2.И викам конечно играме спротивни типови денес или ќе ја одложат или ќе ја прекинат.И се деси што се деси.

Иначе цел ден си викам Баерн ГГ3+ и не знам кој ѓавол ме натера после да помислам дека ќе е 0-0 и си пишав друга ГГ3+ која си заврши фино лепо 2-0 и ми го начука.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Баерн бе,ццц да водиш 2-0 и да изгубиш 2-3 ретко се гледа,а најмалку очекував од Баерн...

Jovan 995

Моторџија !
Член од
10 ноември 2013
Мислења
284
Поени од реакции
69
Значи какви пари изгубивме денеска али тоа е тоа утре напред и ги ставам дупло што сме ги изгубилие за да ги изгубиме пак
Милан 2+пп
Дортмунд 2
Наполи гол прво гол второ

L

Löwe

Гостин
Јувентус ја чека еден другар во Вил Хил. Ќе се чека да се доигра или ќе му се рачуна коеф 1 ? Оти во Спортлајф е одма коеф 1.

O

ob1

Гостин
Ќе си се доигра утакмицата ама од кладилницата зависи дали ќе се смета коеф 1 или ќе чекаат да се доигра.

Да да знам, али мислам дека во Sport Life важеше правилото дека доколку не се доигра се важи коефициентот како 1.. или ја сум грешка нешто?

L

Löwe

Гостин
Да да знам, али мислам дека во Sport Life важеше правилото дека доколку не се доигра се важи коефициентот како 1.. или ја сум грешка нешто?
Имаат ново правило сега, штом се прекине одма да се рачуна 1 коефицент без разлика во која минута се прекинала.

O

ob1

Гостин
Имаат ново правило сега, штом се прекине одма да се рачуна 1 коефицент без разлика во која минута се прекинала.

Леле немој да ме јебеш. Сигурен си за ова? Зашто ја знам дека во рок од 2 дена ако не се изигра утакмицата се рачуна коефициент 1.

Член од
25 јуни 2007
Мислења
2.307
Поени од реакции
1.134

Хм што знам ја мислам дека се чека да заврши коло, така пред некој месец имав една што се одложи па чекав 2 - 3 дена за да ми исплатат.

Иначе за денес ја чекам само Галата - Јуве х2 за поситно, а највише мие криво што вака нешто уплатив на брзина и после си викам ај ќе поминам пак до кладилница да уплатам уште едно што ми се вртеше цело време, и после ме смрзе да идам и тоа фино лепо си искочи.

Kajgana Shop

На врв Bottom