олимпијакос 2 пенали промашиле
ебате грците
Во секој случај имаш пари,и да се одигра и да не се одигра.Ако се одигра ќе си ја покријаш и пак ќе земиш пари ако не како 1 коефициент се рачуна.Се чека до четврток.Decki imam dobivka fateno,ama deka Juventus e odlozena a nea ja imav igrano dali pak mi sledi dobivka? Se brise avtomatski samo juventus ili se ceka da se preigra? U Zlatna Kopacka
Decki imam dobivka fateno,ama deka Juventus e odlozena a nea ja imav igrano dali pak mi sledi dobivka? Se brise avtomatski samo juventus ili se ceka da se preigra? U Zlatna Kopacka
Значи јувентус ја имав играно ГГ и коефициент е 1.60,сега ќе ми се рачуна како 1.00 ? Не сакам да чекам да се преигрува сакам да земам утре ќе можам да си подигнам добивка?Во секој случај имаш пари,и да се одигра и да не се одигра.Ако се одигра ќе си ја покријаш и пак ќе земиш пари ако не како 1 коефициент се рачуна.Се чека до четврток.
НеЗначи јувентус ја имав играно ГГ и коефициент е 1.60,сега ќе ми се рачуна како 1.00 ? Не сакам да чекам да се преигрува сакам да земам утре ќе можам да си подигнам добивка?