Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
ама дечки што се мачите, кажете си дека лани имавме среќа што Керик беше здрав и прав и неповреден цела сезона и ги изигра сите утакмици. И што е снажен играч и не е склон на повреди.

Ви текнува само кои две ги пропушти? Против Челзи во ФА реваншот и таа на домашен терен кога веќе се беше готово. Ај спуштете барем полувреме од тие две утакмици и видете дали ви е позната од негде играта. Такви како дечкото ни требаат уште двајца и тоа АСАП зошто навлегува во триесетката.
Ќе го тупам ама СТРОТМАН ! :P
Се шалам, не ми текнува на некој таков играч кој би можел да го замени Керик кој што зане да задржи топка а што би бил достапен за да се купи

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Не е само задржување на топка, Керик има една страна која ретко ја гледаат поголемиот дел од навивачите, а секој тренер ги цени таквите, навидум, невидливи играчи, хинт Бускец.
Game anticipation, или читање на игра, чувство каде ке иде наредниот пас на противникот.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
тоа е тоа Баркли е талент да тоа стои,ама исто постои шанса да не се развие како што треба.Знам дека тимов увек смо го граделе тимот на млади деца,ама реалната слика е дека у моментов ни треба готов производ.Што знам од типот на Фабрегас,Иниеста,па ете може и како најреална опција Дембеле.А свесни сме дека ова тешко да се деси,и сега се поставува што понатаму?дали да се фрлат пари,на играчи од типот на Баркли и остали,или да му се даде шанса на овој тим што го имаме.Да се вратат децава од позајмица и да си тераме,па да видимо до кај сме.Инаку се знае што е квалитетен плеј,абе се знае,он има визија за акцијата уште пред да ја прими топката.А не земи ја топката и мисли се пола сат ,и на крај опни ја у аут,или додај ја на најблискиот играч.искрено мислим дека ко ќе се врати Керик,со Фелаини да се уиграат ќе бидемо добри.Ја сум за тоа да се вратат од позајмица ако може зимава, ако може да се купи нешто квалитетно ок,ако не тераме вака па што биде.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
http://kajgana.com/mojs-ja-prifakja-vinata-za-loshite-rezultati
дезинформации или ја ебавме утката. Ко шо тргнале ќе се распадне тимов, глупиов мојс со македонски второлигаш да треба да играат ќе ја сјебе.

2

~2A

Гостин
http://kajgana.com/mojs-ja-prifakja-vinata-za-loshite-rezultati
дезинформации или ја ебавме утката. Ко шо тргнале ќе се распадне тимов, глупиов мојс со македонски второлигаш да треба да играат ќе ја сјебе.
Ај да речиме дека си во право... Тогаш кој треба да превземе одговорност ако не тренерот?

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Ај да речиме дека си во право... Тогаш кој треба да превземе одговорност ако не тренерот?
абе јас не сакам да го видам мојс, уште кога го зедоа го пцуев, за манчестер навивам уназад 10тина години, а го засакав подради ферги...мојс не е тренер за ваков тим...
--- надополнето: 10 декември 2013 во 12:28 ---
абе јас не сакам да го видам мојс, уште кога го зедоа го пцуев, за манчестер навивам уназад 10тина години, а го засакав подради ферги...мојс не е тренер за ваков тим...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
http://www.bbc.com/sport/0/football/25291341

Знам дека беше постиран линков од некој член претходно, ама морав да го ставам пак за тие што го промашиле... Добар текст на Роби Севиџ и она што придонесе да го постирам пак е тоа што слично размислувам и јас особено во поглед на Фил Џонс, она што го трубам 3 месеци наназад, и бришење на Бејнс од таргет листа и тргнување по младиот Лук Шо од Сотон, кој според мене е идниот број 1 лев бек на Англија. Дај боже Мојсо да се вразуми, а не да ми го купи 30 годишниот Бејнс.:facepalm:
Супер бек ќе биде Лук Шо ако го развие својот потенцијал до максимум, и сега е добар но може уште многу да се подобрува. Во врска со неговото доаѓање во Јунајтед, голема сума ќе бара Саутемптон зошто е голем талент и пред релативно мал период потпиша нов договор. Исто така кажа дека сака да остане во клубот и не сака да си замине. За крај тежок фан на Челзи е изгледа и би не одбил најверојатно. Во секој случај се работи за одличен потенцијал.

Во врска со Евра и Бејнс. Читам некои викаат Евра треба да не напушти и да си замине иако бил легенда на клубот. Патрис минатата година беше друг играч препорден зошто донесовме конкуренција и тоа Александар Битнер, не толку познат играч од Холандија но мисијата беше успешна Евра играше одлично. Замислите што ќе се случи со Евра ако му се донесе конкуренција наречена Бејнс што е подобар од Битнер. Ќе биде поодморен зошто ќе биде ротиран со него а со тоа и најдобрите партии ќе ги има. Истото важи и за Бејнс, доколку дојде нема да игра сигурно прв тим зошто искрено најголема конкуренција имаме на лев бек. Јас би сакал да се донесе Бејнс за сума до 15 милиони фунти и да се ротира со Евра а Битнер да биде поддршка за нив двајца и би учел од нив. За тоа време Фабио би бил прекомандуван на десната бековска позиција каде очајно ни фали бек и како ментори ќе ги има Рафаел, Евра и Бејнс. По една две сезони кога ќе се пензионира Евра тогаш Фабио ќе игра и десен и лев бек па ќе се чека пензија од Бејнс.

Не викајте дека Евра е готов, зошто со добра ротација ќе вадиме многу од него и уште многу може да придонесе Патрис.

Вечер на ОТ. :)

Член од
15 јули 2009
Мислења
3.554
Поени од реакции
3.615
Супер бек ќе биде Лук Шо ако го развие својот потенцијал до максимум, и сега е добар но може уште многу да се подобрува. Во врска со неговото доаѓање во Јунајтед, голема сума ќе бара Саутемптон зошто е голем талент и пред релативно мал период потпиша нов договор. Исто така кажа дека сака да остане во клубот и не сака да си замине. За крај тежок фан на Челзи е изгледа и би не одбил најверојатно. Во секој случај се работи за одличен потенцијал.

Во врска со Евра и Бејнс. Читам некои викаат Евра треба да не напушти и да си замине иако бил легенда на клубот. Патрис минатата година беше друг играч препорден зошто донесовме конкуренција и тоа Александар Битнер, не толку познат играч од Холандија но мисијата беше успешна Евра играше одлично. Замислите што ќе се случи со Евра ако му се донесе конкуренција наречена Бејнс што е подобар од Битнер. Ќе биде поодморен зошто ќе биде ротиран со него а со тоа и најдобрите партии ќе ги има. Истото важи и за Бејнс, доколку дојде нема да игра сигурно прв тим зошто искрено најголема конкуренција имаме на лев бек. Јас би сакал да се донесе Бејнс за сума до 15 милиони фунти и да се ротира со Евра а Битнер да биде поддршка за нив двајца и би учел од нив. За тоа време Фабио би бил прекомандуван на десната бековска позиција каде очајно ни фали бек и како ментори ќе ги има Рафаел, Евра и Бејнс. По една две сезони кога ќе се пензионира Евра тогаш Фабио ќе игра и десен и лев бек па ќе се чека пензија од Бејнс.

Не викајте дека Евра е готов, зошто со добра ротација ќе вадиме многу од него и уште многу може да придонесе Патрис.

Вечер на ОТ. :)

Би било супер доколку се донесе Бејнс и се ротираат Бејнс - Евра..но јас мислам дека Евра ќе си оди по крајот на сезоната,тој имаше изјавено дека поради лични проблеми можно е да се врати во Франција.(така нешто беше изјавата)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Би било супер доколку се донесе Бејнс и се ротираат Бејнс - Евра..но јас мислам дека Евра ќе си оди по крајот на сезоната,тој имаше изјавено дека поради лични проблеми можно е да се врати во Франција.(така нешто беше изјавата)
Неколку дена покасно Евра во интервју за MUTV го изјави следново.

Following a recent interview in his homeland with Telefoot, the French defender was said to be preparing to quit Old Trafford when his contract expires next summer. However, in an exclusive chat with MUTV's Countdown to Kick-off, to be screened this evening, the loyal servant made his true feelings clear.

"The problem with me is I don't read the papers so I don't know what people are saying about me," he stressed. "I had a French interview and I said: 'It's personal' meaning 'I don't want to talk about it'.

"Maybe some people [outside] want me to leave the club but that's not the case. I will answer if somebody wants to talk about my contract because I think it ends after this year but then they have to talk with Manchester United and my agent. Me? I love this club so much."

"The only thing I can say is it [the French interview] was a big misunderstanding."
--- надополнето: 10 декември 2013 во 19:38 ---
Тимот на Ники Бат не успеа да избори пласман во нокаут фазата од Лигата на шампионите

XI: De Gea; Rafael, Ferdinand, Evans, Buttner; Jones, Giggs; Januzaj, Kagawa, Young; Rooney.
Subs: Lindegaard, Anderson, Cleverley, Nani, Valencia, Hernandez, van Persie

Ван Перси одмара не е 100% фит.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Пак Гигс во средина, ќе има комеди иво фан клубот ако не оди како што треба:pos:

Иначе доста бе со Аднан, нека одмори малце ^

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
@mute :X3:
De Gea​
Rafael Ferdinand Evans Buttner​
Januzaj Jones Giggs Young​
Kagawa​
Rooney​

EDTI: Филипсис ме претркал :(

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Пак Гигс во средина, ќе има комеди иво фан клубот ако не оди како што треба:pos:

Иначе доста бе со Аднан, нека одмори малце ^
Аднан е доста одморен не играше неколку утакмици. Со Евертон одигра 30 минути и со Њукасл цела претходно не играше ни со Баер ни со Тотенхем. Ова е деби за Аднан во Лига на Шампиони. :)

Добро е што Евра одмара конечно, ме интересираат и резервите но уште ги нема.

Subs: Lindegaard, Anderson, Cleverley, Nani, Valencia, Hernandez, van Persie.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не ми се допаѓа воопшто стартниот состав , посебно тоа што Јанг и Гигс се стартери требаше подобро Нани и Андерсон/клеверли да стартува вака тешко да победиме ама и реми се прифаќа зошто секако и со реми ќе ја освоиме групата.

Kajgana Shop

На врв Bottom