Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Шпекулацииве уште непочнати почнаа да ме нервираат.ќе сме го зеле Стротман:pos::pos:,не го донесовме ко требаше,па сеа демек Рома ќе го пушти,да сигурно.А за Снајдер,не фала,чим не дојде тогаш ко требаше,нека си седи таму кај курдите:D.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Шпекулацииве уште непочнати почнаа да ме нервираат.ќе сме го зеле Стротман:pos::pos:,не го донесовме ко требаше,па сеа демек Рома ќе го пушти,да сигурно.А за Снајдер,не фала,чим не дојде тогаш ко требаше,нека си седи таму кај курдите:D.
уште жалам за Стротман, и никад нема да го прeжалам :/

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
уште жалам за Стротман, и никад нема да го прeжалам :/
Исто не да ја утнаа таму работата,ја усраа тотално.Па сега мало сутра дека ќе дојде,ко ќе ми текна како се смеев на веста дека ќе идел у Рома,и кога на крај,шок:facepalm:.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Ако се купува, да се купува паметно и само млади деца околу кои ќе се гради играта понатаму, а не да се лупаат 15 милиони на 30 годишен Бејнс, кој и на овие години неможи да се избори за стартна постава во Англија.Иако мислам дека ни за 15 милиони нема да го пуштат него. Запамтете Перси го седовме 24 mil а е напаѓач. Невелам дека и Шо би бил поефтин, ама барем може да биде долгогодишна замена за Евра.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не дека не се слагам со Севиџ, ама нервира веќе како одредени фаци се јавуваат со коментари само кога не му иде на Манчестер Јунајтед, истово беше и кога имавме три прилично лоши сезони пред десетина години, истово беше и кога преклани не освоивме ништо.

Шо секако е еден од најголемите таленти на неговата позиција, меѓутоа треба да се разберете дека не е исто да играш за Саутемптон и за Манчестер Јунајтед. Што значи дека дечково додека ја најде својата константна форма ќе пројдат уште 2-3 сезони. Затоа Бејнс е пологично иако пократкотрајно решение. И тоа што Шо уште не го има надраснато Сотон е позитивен факт и сигурно и сам не би сакал да си оди наредниве сезона или две.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Не дека не се слагам со Севиџ, ама нервира веќе како одредени фаци се јавуваат со коментари само кога не му иде на Манчестер Јунајтед, истово беше и кога имавме три прилично лоши сезони пред десетина години, истово беше и кога преклани не освоивме ништо.

Шо секако е еден од најголемите таленти на неговата позиција, меѓутоа треба да се разберете дека не е исто да играш за Саутемптон и за Манчестер Јунајтед. Што значи дека дечково додека ја најде својата константна форма ќе пројдат уште 2-3 сезони. Затоа Бејнс е пологично иако пократкотрајно решение. И тоа што Шо уште не го има надраснато Сотон е позитивен факт и сигурно и сам не би сакал да си оди наредниве сезона или две.

А кога да се јавуваат кога победуваме со 5-0? И ние овде сме такви ако гледаш, кога игравме супер и освојувавме 3 бодови секое коло пишувавме само браво, топ и толку. А сега пишуваме цели реферати овде што не чини и што треба да се смени. Нормално е тоа и за медиумите без разлика дали бил Севиџ, Кин, Невил, или незнам кој.
Јас пак ќе речам, и Евра кога го земаа не се прилагоди одма му требаше време. Сега и така сме во транзиција, па поубаво годинава и наредната да пропаднат на трофејски план, со цел да се изгради млад тим и да се воигрува, отколку да се купуваат 30 годишни бекови. Тоа никогаш не била одлика на Јунајтед. И еве немора да го купат Шо, нека купат некој шпанец, италијанец, бразилец, било што ама да вреди и да биде млад, што ќе ја носи играта на тимот како Евра, Видиќ, Рио што ја носеа кога беа млади и кога освоивме и ЛШ. Само тој е успехот. Затоа реков дека се согласувам со Севиџ, нека се вразумат нека го остават Џонс да си игра CD секоја утакмица и нека се гради одбраната околу него, а не да го упропастуваат играјќи го на бек или во средина да очекуваат тој да им креира акции.
И баш тоа што го нема надраснато Сотон треба да се искористи уште сега, оти кога ќе го надрасни ќе се јават тимови како Ман С., Реал итн...

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Forward passes

1. Liverpool (225)
2. West Brom (186)
3. Fulham (179)
----------------------------
17. West Ham (100)
18. Man Utd (94)

Илустрација колку беа очајни и безидејни, на домашен терен.

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Forward passes

1. Liverpool (225)
2. West Brom (186)
3. Fulham (179)
17. West Ham (100)
18. Man Utd (94)

Gary Neville:
"They have to play passes forward, drive forward and make hard runs. At the moment they are drifting through matches.
"I couldn't turn around and say they are shocking defensively because I don't think they are. I couldn't turn around and say they are shocking structurally.
"The risk in the game isn't there and the biggest thing for me is they are not creating that fury in the last 10 or 15 minutes of matches.
"What I expect at Old Trafford when there's 20 minutes to go and you're drawing or it's a defeat is mayhem; football carnage.
"I expect five players in the box for every single cross, I expect goalkeepers to go up for corners, I expect there to be madness on the pitch.
"You might lose 2-0, but you might win 3-1. I expect that. I watched the West Brom game, the Everton game and the Newcastle game and nothing is happening in the last period of matches.
"That is a belief and confidence thing."
На фрижидер треба да им го залепат ова.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.017
Поени од реакции
5.342
Forward passes

1. Liverpool (225)
2. West Brom (186)
3. Fulham (179)
17. West Ham (100)
18. Man Utd (94)

8 гола на домашен терен? Што треба поише

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
8 гола на домашен терен? Што треба поише
Jaсно де, ама немањето среќа беше аргумент на неколкумина на темава, а се забележува и без статистикиве дека одвај по една-две шанси праиме на утакмица.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.054
Forward passes

1. Liverpool (225)
2. West Brom (186)
3. Fulham (179)
17. West Ham (100)
18. Man Utd (94)

Денеска попладне споредував пасеви на наши играчи од средина, со еден играч на Евертон, и ужасна е.

Не ти треба статистика, доволно говори фактот дека Ван Перси требаше да се врати назад со Њукасл, за да му протне долга топка на Чичарито.
Ја да сум средишен играч, и да дојде напаѓач тоа да го прави, само затоа што јас не знам или немам доволно верба во своите способности, веднаш во знак на почит, би го напуштил теренот. Без размислување.
Тоа е врв на способностите на еден играч од средина. Долга топка.
Уште кога ке видам дека трчаат напред, и шират раце во стилот, каде да ја дадам топката? :нинџ:

Тоа што Ферги успешно го скриваше со својата генијалност, сега полека испливува.

Ке се навратам на Баркли, кој и да го купува, а се надевам дека ке сме ние, подобро е да го стори тоа што побрзо.
Дејли телеграф почнуваа медиумска кампања кај Хоџсон, да го вклучи во тимот за Светско, а и веќе е The next big thing.
Mногу ке ми биде криво ако некој ни го собере, дечкото е баш она што ни треба во моментот.
Има да го тупам со Баркли се дур не го купат :D
--- надополнето: 10 декември 2013 во 01:41 ---
Jaсно де, ама немањето среќа беше аргумент на неколкумина на темава, а се забележува и без статистикиве дека одвај по една-две шанси праиме на утакмица.

Кажав, меѓу другото.
2-те стативи, зицерите, "пеналот".

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ама дечки што се мачите, кажете си дека лани имавме среќа што Керик беше здрав и прав и неповреден цела сезона и ги изигра сите утакмици. И што е снажен играч и не е склон на повреди.

Ви текнува само кои две ги пропушти? Против Челзи во ФА реваншот и таа на домашен терен кога веќе се беше готово. Ај спуштете барем полувреме од тие две утакмици и видете дали ви е позната од негде играта. Такви како дечкото ни требаат уште двајца и тоа АСАП зошто навлегува во триесетката.

Kajgana Shop

На врв Bottom