Хбо +Екстра пакет=349ден илиHBO EXTRA PROMO 349 denari zaedno so site kanali od extra paketot, dali nekoj mozebi ima info kolku bi se doplatuvale posle toj promo period.Fala za info
350 е кај нив. Не знам како за се нешто се буните, никој ништо не ти дава бесплатно. Макс тв за сите оние спортски канали бара да се доплати, за ХБО бара да се доплати и ако сакаш се да имаш сигурно над 2000 ќе ти биде сметка. Јас интернет, телефон и тв плаќам 1400 (зборам со се ХБО и екстра пакет плус) што за мене е многу поприфатливо отколку 3максЗа нив да не збораме. 250 или 350 некаде беше. Бетер се они.
Никој не очекува бесплатно..Макс тв и Боом тв се сосема различни платформи..Јас зборам за опцијата само Боом тв(без нет и фиксен) . А и со таа опција се иста цена со 3Макс Старт пакетот каде има далеку повеќе телевизии во основниот пакет од овие 35-36 кои ги има Боом тв во основниот пакет...350 е кај нив. Не знам како за се нешто се буните, никој ништо не ти дава бесплатно. Макс тв за сите оние спортски канали бара да се доплати, за ХБО бара да се доплати и ако сакаш се да имаш сигурно над 2000 ќе ти биде сметка. Јас интернет, телефон и тв плаќам 1400 (зборам со се ХБО и екстра пакет плус) што за мене е многу поприфатливо отколку 3макс
Тоа е точно, воопшто не се исплати само бум да земеш. А и не знам зашто очекувате милион програми, кога реално сите гледаме 5-6 преку сила. Некогаш кога нема ништо, нема ништо на ситеНикој не очекува бесплатно..Макс тв и Боом тв се сосема различни платформи..Јас зборам за опцијата само Боом тв(без нет и фиксен) . А и со таа опција се иста цена со 3Макс Старт пакетот каде има далеку повеќе телевизии во основниот пакет од овие 35-36 кои ги има Боом тв во основниот пакет...
Не знам за локалните оператори, точно на кои мислиш, ама во Скопје тоа што го нудат кабелските е тиња. Близу нејќам ни да ги спомнам, додека Телекабел не го покриваат цело Скопје. Само ХБО пакет е 200 денари, што е многу за два каналиДа, ама најдобрите канали се со плаќање. А на локалниве оператори се бесплатни и плус претплатата е помала.А има само ХБО пакет и ако има колку кошта?
Јас на Blizoo имам 44 канали во аналогна.Не знам за локалните оператори, точно на кои мислиш, ама во Скопје тоа што го нудат кабелските е тиња. Близу нејќам ни да ги спомнам, додека Телекабел не го покриваат цело Скопје. Само ХБО пакет е 200 денари, што е многу за два канали
А ова со модуливе како е? Добро е што не треба антена, но ме интересира бер-от дали на сите канали е 0?Не е баш ефтино на One, јас плаќам моментално околу 1300 за бум тв (2 рисивери, т.е. ЦА модули со екстра плус пакет, интернет и телефон) и сум задоволен. Со ова модулите па особено. Помалце место зафаќаат, по-мобилни сеЕ сеа, не очекувајте дека нови добри канали нема да се плаќаат - така е сегде, ова кабловскиве пуштаат периодично на црно додека не им стегнат казна, после тоа пак немаш добар канал освен бугарски планети и слично. Со тек на време ќе се развива дигиталната телевизија во МК, па ќе може и да очекуваме поефтини и подобри понуди. Сега за сега е толку.
А ова со модуливе како е? Добро е што не треба антена, но ме интересира бер-от дали на сите канали е 0?
Пред скоро две години ги користев услугите на Оне -Boom TV со надворешна антена приемот беше супер берот ми беше 0 на сите канали немаше сецкање на каналите ,користев два ресивера на истата антена со обична скретница имав пробано и со оние сплитер што ги поставуваат кабловските ама со тој сплитер берот имаше високи вредности со што квалитетот на сликата беше низок односно сецкаше сликата.Битно е да имаш надворешна антена и ако си од Скопје да ја насочиш кон Водно мислам дека тој предавател им е појак од колку тој што им е во Радишани.А некој да каже искуство со ресиверов на Boom TV и оној на MAX TV-дали сецка и кај нив толку?
Јас на Blizoo имам 44 канали во аналогна.![]()