A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Како се исплаќа? Скоро 1000 денари треба да плаќаш ако користиш само телевизија за да ги гледаш сите канали со сите пакети. И тоа тебе на исплаќање ти личи??? Е сеа ако ти е полн џебот тоа е друга работа. Ама да збориме реално. Скапо е. Сите канали што ги ставија во последно му се во дополнителните пакети. Поарно да не ставаја ич да не ми биди мака.

Член од
13 април 2013
Мислења
156
Поени од реакции
30
Како се исплаќа? Скоро 1000 денари треба да плаќаш ако користиш само телевизија за да ги гледаш сите канали со сите пакети. И тоа тебе на исплаќање ти личи??? Е сеа ако ти е полн џебот тоа е друга работа. Ама да збориме реално. Скапо е. Сите канали што ги ставија во последно му се во дополнителните пакети. Поарно да не ставаја ич да не ми биди мака.
zatoa ke si cekas promocija mene na promocija mi se zemeni 3 boom gi dalime po 360 mesecno so plus paketot sega uste 70 za HBO 430 mesecno mi idi poubavo od kabelskata (tamu nema ni SK3 ni HBO)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Добро е што им текнало, уште и другиве оператори да почнат да ги нудат, одлично ќе биде :)

Член од
27 март 2012
Мислења
24
Поени од реакции
10
Каква им е таа информација за бројот на каналот. Зарем заборавија дека треба да напишат фрекфенција на трансподерот.Не користат сите сагем уред. Знае ли некој на која фрекфенција се пуштени каналите во Скопје?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
хбо се бесплатни за сите или?
Кај ти дава ОНЕ гратис нешто. Се плаќаат во дополнителниот пакет Плус. Бесплатни се само за корисниците на Пакет Плус само за декември, потоа поскапо плаќаш.

А видете, плус тоа ги тргнале Синестар каналите затоа што овие на нивно место се (55 и 56 канал.)

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Кај ти дава ОНЕ гратис нешто. Се плаќаат во дополнителниот пакет Плус. Бесплатни се само за корисниците на Пакет Плус само за декември, потоа поскапо плаќаш.

А видете, плус тоа ги тргнале Синестар каналите затоа што овие на нивно место се (55 и 56 канал.)
Ама Синестар каналите сеуште се тука важно. Само на 57 и 58, што менува нешто овде?

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Пази финта... :D
http://on.net.mk/hbo-i-hbo-comedy-besplatno-na-boom-tv
HBO и HBO Comedy бесплатно на Boom TV
Овој декември, корисниците на Boom TV ќе можaт бесплатно да уживаат во програмските содржини на двата најпопуларни филмски канали, HBO и HBO Comedy.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Овој декември, корисниците на Boom TV ќе можaт бесплатно да уживаат во програмските содржини на двата најпопуларни филмски канали, HBO и HBO Comedy.
Што е финтата?
Убаво си пишува дека само во декември се бесплатни овие две програми, после се доплаќаат.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Што е финтата?
Убаво си пишува дека само во декември се бесплатни овие две програми, после се доплаќаат.

пишува дека се бесплатни но не пишува дека се бесплатни во декември само за корисниците на пакет плус.

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Ама Синестар каналите сеуште се тука важно. Само на 57 и 58, што менува нешто овде?
Ништо не менва. Незнаев дека уште се.
пишува дека се бесплатни но не пишува дека се бесплатни во декември само за корисниците на пакет плус.
Пишува пишува се.
Ама прати го насловон еј. Вика HBO каналите БЕСПЛАТНО на бум тв. И нормално секој би се израдувал бидејќи ептен добри филмови нудат. И оп, читаш натака и посакуваш од гла компјутерот да им го акниш!

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Ама прати го насловон еј. Вика HBO каналите БЕСПЛАТНО на бум тв. И нормално секој би се израдувал бидејќи ептен добри филмови нудат. И оп, читаш натака и посакуваш од гла компјутерот да им го акниш!
Овие испаднаа on.net.mk малце покултурни, на другите сите беше HBO каналите бесплатно во Boom TV!

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Имате промени во распоредот на каналите? Јас прескенирав и ТЛЦ, 24 Кичн, Е! се од 80 канал натака, ИД ми е на 33 а беше на 35. Има кај вас вакви измени? И колку канали ви наоѓа вкупно (и колку се вкупно ако ги одбијате локалните/регионалните)? Кај мене се 62 вкупно (62-3(локални) значи 59.)

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Имате промени во распоредот на каналите? Јас прескенирав и ТЛЦ, 24 Кичн, Е! се од 80 канал натака, ИД ми е на 33 а беше на 35. Има кај вас вакви измени? И колку канали ви наоѓа вкупно (и колку се вкупно ако ги одбијате локалните/регионалните)? Кај мене се 62 вкупно (62-3(локални) значи 59.)

така е кај сите.

Член од
30 ноември 2013
Мислења
70
Поени од реакции
16
Aman vise neka gi kupi nekoj ovie one. Slovensko sranje. Edna slovenska firma nema asalna. Si gi spakuvaa kuferite i si zaminaa od Bugarija, Grcija.

Kajgana Shop

На врв Bottom