D
Не се досадни туку тешки за разбирање, особено првите неколку епизоди додека да сфатиш кој што е у серијата. Али и понатаму (втора и трета сезона) ќе има толку многу дејствија и ликови кои зборат на нивни јазик така што нема шанси се' да разбереш само од гледање на серијата. Јас после секоја епизода обавезно идев на wikipedia да ја прочитам статијата за епизодата.Ја изгледав првата епизода, само поради позитивните коментари во темава ќе пуштам уште 3-4, ако ми се досадни како првава ... ништо од гледање.
Фала, оди на делит серијаваНе се досадни туку тешки за разбирање, особено првите неколку епизоди додека да сфатиш кој што е у серијата. Али и понатаму (втора и трета сезона) ќе има толку многу дејствија и ликови кои зборат на нивни јазик така што нема шанси се' да разбереш само од гледање на серијата. Јас после секоја епизода обавезно идев на wikipedia да ја прочитам статијата за епизодата.
Не се досадни туку тешки за разбирање, особено првите неколку епизоди додека да сфатиш кој што е у серијата. Али и понатаму (втора и трета сезона) ќе има толку многу дејствија и ликови кои зборат на нивни јазик така што нема шанси се' да разбереш само од гледање на серијата. Јас после секоја епизода обавезно идев на wikipedia да ја прочитам статијата за епизодата.
Well, go back to HIMYM then...Фала, оди на делит серијава
не сум голем фан на толку сложени серии, да ги мудрувам по пола ден, или да дочитуам на нет што уствари било...
Значи опасно ќе се заебеш ако не ја гледаш. Јас првата епизода 3 пати ја почнував и ми беше ужасно неразбирливо и ја баталував. Во момент на очај кога немав што да правам и седнав убаво и не се покајав, една од ретките епски сериии која мора да се види. Значи мака ми е што ја не сум на твое место и да ја немам изгледано.Фала, оди на делит серијава
не сум голем фан на толку сложени серии, да ги мудрувам по пола ден, или да дочитуам на нет што уствари било...
Да де, ама сите ги зборат 3 и 4 сезона ко демек биле ѕверски. А ја никако да стигнма до нивЕпа не ја гледај да го еам.