The Walking Dead

You wish:(

Прават пауза 2 месеца сега.

Сега прочитав, и страв ми е да му се изнапцујам на режисеров во 01.44 часот на форумов, зш можит бан да ми опнат или да ме убијат во наредна епизода :mad:...садно :place:

1471110_175885135953735_750727728_n.jpg

Dat epic moment... :cuc:

Ако е тој што мислам, жалам само што Мишон се премисли и не го исечка како магдоносче.

А јас жалам што не му го извади и другото око. Да цркне копилето во најтешки маки!

Хершелллллллллллллллллл :place:

Ауууу ме уништи :(

Нели? :(

@Anne. признај дека срцето ти отиде во петици додека доаѓаше зомбито накај Дерил! :)

шо се потресивте толку од епизодата..па очекувано беше дека некој “гуд гај“ќе загине.
Инаку малку заебано по шо пред две епизоди гувернерот беше “човекот“ демек доста пропатил.
Хершел и онака досадваше низ епизодите со старските мудрости.
Рик оваа епизода врв!
Дерел ми делуваше некако аматерски...

Сцената со девојчето кога го касна зомбито..како можеше кучката во такво постапокалиптично време да го остави само девојчето да си игра во кал:confused:

А јас жалам што не му го извади и другото око. Да цркне копилето во најтешки маки!
е тоа ќе беше врв, и крајно ладнокрвно, со мечот само онака кратко да му го копнеше окото и да заминеше xD

Оваа епизода > цела мината сезона.
Штета за Хершил,еден од омилените ликови,воопшто немаше да ми смета Мишон да ја убиеше гадот што ќе беше и логично зошто таа му ја "уби" ќерката и му го извади окото ама режисерите отидоа на карта и ние ко публика да се потресеме. Требаше и таа гнасата циганска тајрон да умре,штета што го спаси таа малата што има потенцијал да стане ебачица.....и психо(во серијата).

Лично најјак момент ми беше кога Рик цел во крв го бара Карл и Карл одеднаш се појавува ко шеф уништувајки зомбиња. Тоа бебето сакам да го изеле зомбиња зошто имаше шанси да е од Шејн ама не верувам,го спаси сигурно Бетweallhavejobs.
Исто сумљиво ми е колку мирно Дерил ја прими веста за Керол,очекувам расплет во вториот дел од сезоната.

Тоа е тоа,сега ќе се изначекаме 2 месеци,само нека продолжат вака.
1471239_3766149049359_538692610_n.jpg

Дали освен мегусебни убивања и такви ствари на лугево преживеани, ке има нешто околу вирусот ? или до крајот на сезонава сеа ке се оправаат на друго место

Остави го, и онака ниедно мислење на форумов не му е како што треба, зошто би му било и ова? :)

Он: Јас почнав да плачам уште кога гувернерот ја поттргна сабјата од главата на Хершел. Знаев што следува! :(

Не знам зошто, ама мислам(се надевам) дека бебето е спасено од децата. Јебао ме матерински инстинкт. :LOL:

Тоа и мене почна да ме нервира што премногу се тепаат меѓу себе отколку да се здружат за борба против зомбите. Малку да има лутање на други места други градови дали има преживеани итн. Цела зима пред да дојдат во затворот немале мрднато подалеку од круг од 50км

Арно што го напуштија затворов,ептен монотоно стана дејствово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom