Football Manager 2014

• Креатор на темата Креатор на темата jovanovski
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кога ќе излезе крак за новиот пач ставете го тука, ве молам. Ова веќе не се трпи. :)

Сакав италијанска лига да почнам, ама имав премногу кандидати, па не знаев кој да одберам. Одам рандом и ми се паѓаат Јувентус, нормално нема да играм со нив. Одам пак рандом и ми го дава Интер :mad:
Треќа среќа паѓа на Аталанта. Солиден тим се, очекувам да завршам некаде на средина 8-10 место. Иначе почнав нешто пореално со забранети трансфери во летниот рок.
Во купот уште пред да почне сезоната играв со Пиза и едвај победив 1:0 иако ми играше најдобриот тим. Таму ми се повредија 3ца играчи (колку чудно) и тоа сите клучни (Јепес, Бонавентура, Моралез). Бонавентура и Моралез ми беа единствени крила во екипа, затоа што другите се повредени и еве овие им се придружија на месец дена.
Сезоната ја почнав против Милан и може да се каже очекувано победив :icon_mrgr:
8A3j3GY.jpg

Тим1 2+ зицер беше ова. На крила ми играа бекови кои немаат ниту accomplished за МР/Л. Тактиката стандардна 4-4-2.
Второ коло гостувам кај Јувентус. Ќе има некое пеналче за нив, сигурно.

Добро не ме тепаа со пенал, туку во 93 минута. Окккккккккккк.

Џордан Роудс од Блекбурн дами и господа, сега ми текна на мојот шпиц од 13ката, отварам да видам што играч е лудница, 23 гола минатата сезона во чемпионшим дал, си го купив за 11 милиони, еве ми го посакуваниот поачер.

видов дека има апдејт ,но гледам дека нема објавено на SI официјалната дека е излезено :) , а додека на ФМ скаут и другиве страни објави ја се ... како и да е задоволен ќе бидам дека се ќе е средено со бековите и голманот ... со одбраната имав голем проблем,даваш голем број голови ,а примаш во ист број ... очекувајте да излезе за најкасно недела дена торент фајл ...
читав на коментарите на веб страниците што објави ја ,дека новиот апдејт иако поправа многу багови , направил проблем со скаутирањето ... точно не знам во детали ,но има реакции со нов баг кај скаутингот ... тоа ти е игра да правиш ... покриваш стара дупка,излегува нова дупка :giggle:

zk0a6r.jpg

shifty.gif

Ваљда не ги брои и изблокираните...

Па се бројат, каде иначе ќе ги сместиш блокираните удари?:icon_mrgr:

Не очекував воопшто да ги брои изблокираните... :D

Почнувам нова зезона со стандардна формација подготовките поминаа одлично не земав нови играчи зашто повлеков доста од младинската школа така да сеа имам мн млад тим ги продадов бојан кркич за 35 и каванда за 25 милиона овој пат идам на тројна круна еве принтскрин видете ја само возраста на играчиве го препорачувам suso кој може нека го позајми од ливерпул мн добро се развиваПрегледај го приврзокот 77999Прегледај го приврзокот 78000Прегледај го приврзокот 78001

Kakov ti e paloschi?mi nedostiga :(.na fm 12 bese zver,go zimav prvoto leto za free

Kakov ti e paloschi?mi nedostiga :(.na fm 12 bese zver,go zimav prvoto leto za free

Kaј мене променливо играше на почетокот не се снајде најдобро ама послем влезе у шема земи го икарди многу добро се покажа кај мене добра пара земав на него играше само една сезона го продадов го земав митрович слушнав дека го фалт многу па да видам што играч е еве ти принтскрин од икарди најдобар стрелец бешеMauro Icardi_ History Career Stats.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom