Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Утре доста тешки утакмици... може да биде идеално коло за Арсенал, а може и не :D

Тешка е само Тотенхем - Јунајтед.

Очекувам лесни победи на Сити и Ливерпул, Челзи ќе се помачи ама ќе победи.
Е ако победи Јунатед сезонава ќе добие уште поинтересен тек, ќе добијат самодоверба и ќе влезат во добра серија убеден сум во тоа... посебно што имаат 6 навидум лесни натпревари (со исклучок на таа против Евертон)

Сити и Ливерпул тепаат без проблем, Челзи и Јунајтед ќе се помачат. :) Ама Арсенал се ептен стабилни сезонава, стварно секоја чест за нив. :)

Уште од вчера е ова, го немаше на тренингот. Ништо серизоно, можно е да биде и на клупа утре.

Дај ми линк те молам, од каде информацијата дека:

- Е повреден
- Не е ништо сериозно
- Е можно да биде и на клупа утре

- Е повреден
- Не е ништо сериозно
Се слушнале вчера :D

- Е повреден
- Не е ништо сериозно

Јас немам линк, прочитав од мојата страна и му верувам на оној кој го пишал тоа.

Мене па најсигурна ми е Јунајтед за утре. Најсериозен. Демек Тотенхем тим се ?

Јас немам линк, прочитав од мојата страна и му верувам на оној кој го пишал тоа.

Те молам, побарај му линк. Зошто ако добро сфатив информацијата се базира на тоа дека го немало на сликите од денешниот тренинг.

Јас па читав дека оној Ајби, Ибе како и да е, собрал двајца на тренинг, на едниот ногата му беше со рани од стартот ама не беше постирано кој е. Само видов белец дека е :р

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

Јас па читав дека оној Ајби, Ибе како и да е, собрал двајца на тренинг, на едниот ногата му беше со рани од стартот ама не беше постирано кој е. Само видов белец дека е :р

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Ајб!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom