Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас па читав дека оној Ајби, Ибе како и да е, собрал двајца на тренинг, на едниот ногата му беше со рани од стартот ама не беше постирано кој е. Само видов белец дека е :р

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

ШрктЦ е човекот.

Дербито утре е сигурна победа на Манчестер и башка што Тотенхем се тешка беда и атмосверата на стадионот им е ко да играат на гости (АВБ го има изјавено ова).Јака атмосвера ги чека после шестката од Сити сигурно паѓаат на притисокот.

Победува Ливерпул, штама на форумов. Кога губи, 15 страни исполнети со цинизам и исмејување.
Победува Челзи, штама на форумов. Кога губи, 15 страни исполнети со цинизам и исмејување.
Победува Јунајтед, штама на форумов. Кога губи, 15 страни исполнети со цинизам и исмејување.

Уште не здосади муабетов?

Кај Јунајтед додај и една 0. :icon_mrgr:

BBC MOTD кењаториве
"Arsenal won't win the Premier League cause the haven't played the big teams yet"
-Сестра ти ти дали ја ренташ кажи ми???!
Па Ливерпул и Тотенхем не беа топ тимови, или по потреба во зависност од ситуацијата стануваат топ 4 и го губат статусот. Демек не сме одиграле со челзи и Сити, а Јунајтед не тепал. Јако маде, Јунајтед на гости и порано многу ретко сме му земале бодови. Али сите влеќат мислења и заклучоци на основа на предходните 5-6 сезони кај што ги губевме бодовите со Сити Јунајтед и Челзи, па според тоа и годинава си сметаат дека ќе е така.:cautious:
Ќе прајме муабет на 2 Јануари по боксинг деј, па да видиме ;)
--- надополнето: 1 декември 2013 во 00:56 ---
Team of the season

Реално, десн бек подобар досега......Сања? :unsure:
--- надополнето: 1 декември 2013 во 02:55 ---

Таунсенд е изгор сезонава, ако е кокошка ама шо е така така е

Изгор изгор... со 1 асистенција и еден гол. јебем ти крилото такво.

Абе овој @Rale не се заебавал... Њукасл 5ти се... :eek:

Riki slushaj me shta ti pricham,pashazoti shta tt kazem. :-)

Teska pobeda Riki,samo me cudi kako mozese Mbiwa da go stavi na klupa,Colo seuste ne zasluzuva da bide starter.

iVO8dOntkQW61.gif

BBC MOTD кењаториве
"Arsenal won't win the Premier League cause the haven't played the big teams yet"
-Сестра ти ти дали ја ренташ кажи ми???!
Па Ливерпул и Тотенхем не беа топ тимови, или по потреба во зависност од ситуацијата стануваат топ 4 и го губат статусот. Демек не сме одиграле со челзи и Сити, а Јунајтед не тепал. Јако маде, Јунајтед на гости и порано многу ретко сме му земале бодови. Али сите влеќат мислења и заклучоци на основа на предходните 5-6 сезони кај што ги губевме бодовите со Сити Јунајтед и Челзи, па според тоа и годинава си сметаат дека ќе е така.:cautious:
Ќе прајме муабет на 2 Јануари по боксинг деј, па да видиме ;)
--- надополнето: 1 декември 2013 во 00:56 ---
Team of the season

Хмм, мислам дека кажаа дека ке мора да се почека со мислењето околу тоа дали Арсенал ке заврши на прво место, пред една или две емисии(освен ако кажаното погоре не е од синоќешната емисија која ја немам гледано), односно дека ке се има појасна слика каде е Арсенал по тие двомечеви.

Тотенхем сезонава не играат ништо(гледај после како за беља како ке не намачат), и реално, не се голем тим, ниту пак ке бидат за да се каже дека се мерило за тоа до каде е Арсенал.

Арсенал ке има неколку утакмици на гости во кои доколку остане минимум непоразен, 90% завршуваат први.
Тоа ке бидат гостувања кај Евертон, Ливерпул, Саутемптон, Њукасл па и WBA...

Арсенал зеде залет уште лани од Јануари, и доколку не паднат во второ полувреме, како што знаеа претходно, со исклучок на минатава сезона, ке си видат трофејче во Мај.

Али ова е ПЛ, и ке биде кажа попара.

9 тима во размак од прво до девето место, со 10 бода разлика... Не помнам кога претходно било вака во Декември :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom