Друже типував во 5 сабајле сум погрешил отвори билтен на СЛ ке видиш коефициентот што сум го пишал е веднаш над тој на сити што требаше да го внесам еден над друг се.Геврек и Sergio_RMCF се казнети со по -2 поени за проба за лажирање коефициент. Во ниту една кладилница на светот нема 4.85 за 5+ на Сити - Плзен, ниту 2.15 на 1+пп1+2пп на Сити - Плзен.Коефициентите се 3 и 1.3 соодветно.
И пред еден месец ги даде ситеВакво коло еднаш у 10 години, сите фаворити ги даде.
Друже типував во 5 сабајле сум погрешил отвори билтен на СЛ ке видиш коефициентот што сум го пишал е веднаш над тој на сити што требаше да го внесам еден над друг се.
Сакам фер игра и ова е ептен воочливо дека нема шанси толкав коеф да има сега гледам кога отворив да си видам поени. Доколу ти изгледа како намерно да сум згрешил остави ми ја казната од -2
Sergio_RMCF сигурно мислел на 1п1+2п2+, тоа е 2.15...Геврек и Sergio_RMCF се казнети со по -2 поени за проба за лажирање коефициент. Во ниту една кладилница на светот нема 4.85 за 5+ на Сити - Плзен, ниту 2.15 на 1+пп1+2пп на Сити - Плзен. Коефициентите се 3 и 1.3 соодветно.
Еден имаше ставено Наполи гол да даде 1.95 коеф, а беше 1.3.Sergio_RMCF сигурно мислел на 1п1+2п2+, тоа е 2.15...
Слабо " местенки " a ? Ајде, иде викенд , ќе почнеш да кукаш пак.Неверојатни резултати денес...
Излегоа сите мечеви, и на конечен, и на голови...
Слабо " местенки " a ? Ајде, иде викенд , ќе почнеш да кукаш пак.
Па ти ги замараш другите членови на форумот кога нема да ти излезе некоја сигурна , " Местат !!! ,Веќе нема фудбал , се е намештаљка, се е бизнис" и слично на тоа. Вечерва сите излегоа и нема пискање .Штама од тебе а ? Ајде иде викенд , сигурно некоја ќе "наместат" да те заебе .Брат, дај бе иди играј тетрис, не се замарај со мене.
13 члена овде пишаа дека е неверојатно што сите фаворити излегоа, за мене си се закачил ко бува на мокар кур.
Не ти го закачам дечкото повеќе.
Фала богу фатив нештоЕве јас како играв
Charlotte 94.5 -
Dallas 103.5-
Chicago 95.5 +
коеф 6.8 Уплата 500 денари![]()