MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.491
Поени од реакции
58.975
МП100 мислам дека нема опција за снимање

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
Абе дај некој нека кажит ако го имат активирано пакетов за арена спорт дали е 200 денари само за арена спорт каналиве или во тој пакет влегват и спорт клуб каналиве или си одат посебно 200 за арена спорт и уште 100 за спорт клуб?

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Абе дај некој нека кажит ако го имат активирано пакетов за арена спорт дали е 200 денари само за арена спорт каналиве или во тој пакет влегват и спорт клуб каналиве или си одат посебно 200 за арена спорт и уште 100 за спорт клуб?
Мислам дека СПОРТКЛУБ си оди посебно јас така ја купив а Арена спорт сеуште ги немам купено.Е сега во спорт клуб пакетот влегуваат 6 канали има таму едни даваат мотори,коли трки такви работи.:)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.600
Поени од реакции
14.428
Max Sport +

Со Max Sport + гледајте 4 натпревари истовремено од Лига на Шампиони и Лига Европа, заедно со уште 4 спортски канали: Sport Klub, Sport Klub +, Motors TV и Extreme Sport. Активирајте преку MaxTV, на 122 или преку интернет.

месечно:

199 ден.

Значи заедно со Спортклуб се.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Мислам дека СПОРТКЛУБ си оди посебно јас така ја купив а Арена спорт сеуште ги немам купено.Е сега во спорт клуб пакетот влегуваат 6 канали има таму едни даваат мотори,коли трки такви работи.:)

Заедно се. Пред да ги убацат Арена за 99 денари ги имаше само Спорт Клуб. Сега за 200 денари, со договор за 1 година ги имаш сите заедно во пакет. Без договор е поскапо.

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Заедно се. Пред да ги убацат Арена за 99 денари ги имаше само Спорт Клуб. Сега за 200 денари, со договор за 1 година ги имаш сите заедно во пакет. Без договор е поскапо.
Епа јас ги купив не многу одамна но може да се каже пред година спортклуб и немам арена спорт само арена спорт 1.Го имам тој пакет 99 ден.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
841
Поени од реакции
504
а стигната ти е барем една сметка за да видиш дали се заедно??

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Епа јас ги купив не многу одамна но може да се каже пред година спортклуб и немам арена спорт само арена спорт 1.Го имам тој пакет 99 ден.
Па за 99 денари ги имаш само Спорт Клуб каналите, за 200 ти се плус четири канали на Арена Спорт т.е три, првиот нивен канал ти е во основниот пакет.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
10.279
Поени од реакции
15.405
На вториот мп100 ресивер во Снимање кога ќе отидам ми пишува "Листата на снимени содржини е недостапна. Проверете дали Тв приемникот и медија приемникот се поврзани во мрежа". И немам пристап до снимените содржини, а неможам ниту да снимам од тој ресивер. А на мп300 е се во ред, си работи како што треба. Имам пробано со ресетирање на се живо, и ништо не работи. Се јавив во телеком и го пријавија проблемот али додека дојдат они Понеделник/Вторник може од форумот некој знае како да го решам проблемот ???
Јас сум на втората линија на Макс Тв,и немам проблем со снимањето.Е сега каков е ресиверот према твојот-незнам

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

И јас имав исто, ама се префрлив на Max Sport+ со Арена Спорт пакетот.

а стигната ти е барем една сметка за да видиш дали се заедно??

Сега баш гледам. До средина на претходен месец сум имал само Спорт Клуб и до тогаш е фактурирано само за нив, од средината натака е фактурирано за сите.

Дополнителен ТВ пакет Max Sport F0072722 01.10.13-22.10.13 период 59,61
Дополнителен ТВ пакет Max Sport+ F0072722 22.10.13-31.10.13 период 54,40

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Па за 99 денари ги имаш само Спорт Клуб каналите, за 200 ти се плус четири канали на Арена Спорт т.е три, првиот нивен канал ти е во основниот пакет.
Да ама како што знам немаше АРЕНАСПОРТ пакет тогаш или имаше па не видов можам ли да се префрлам ?

Јефто

@JeftoMKD | Јефто™
Член од
30 октомври 2011
Мислења
2.732
Поени од реакции
1.308
Да ама како што знам немаше АРЕНАСПОРТ пакет тогаш или имаше па не видов можам ли да се префрлам ?
За првиот дел од прашањето искрено незнам, но за вториот, дали можеш да се префрлиш, секако дека можеш. Било кој оператор на својот корисник ќе му помогне да мигрира на повисок пакет (читај: да му земе повеќе пари). Проблем би било да мигрираш на понизок пакет.

Јас оти сега сум на blizoo, најпрво бев на најмалиот пакет, кога им спомнав дека ќе одам погоре, и те како им бев во центарот на вниманието :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.757
Поени од реакции
8.178
Да не има некој некакви информации што планираат за нова година ,некој нови канали или нешто слично?

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Едно прашање.

Дали дополнителниот втор ресивер може да биде поврзан ваерлес за да не тегнам кабли доколку го земам??

Kajgana Shop

На врв Bottom