Мислам дека СПОРТКЛУБ си оди посебно јас така ја купив а Арена спорт сеуште ги немам купено.Е сега во спорт клуб пакетот влегуваат 6 канали има таму едни даваат мотори,коли трки такви работи.Абе дај некој нека кажит ако го имат активирано пакетов за арена спорт дали е 200 денари само за арена спорт каналиве или во тој пакет влегват и спорт клуб каналиве или си одат посебно 200 за арена спорт и уште 100 за спорт клуб?
Max Sport +Абе дај некој нека кажит ако го имат активирано пакетов за арена спорт дали е 200 денари само за арена спорт каналиве или во тој пакет влегват и спорт клуб каналиве или си одат посебно 200 за арена спорт и уште 100 за спорт клуб?
Мислам дека СПОРТКЛУБ си оди посебно јас така ја купив а Арена спорт сеуште ги немам купено.Е сега во спорт клуб пакетот влегуваат 6 канали има таму едни даваат мотори,коли трки такви работи.
Епа јас ги купив не многу одамна но може да се каже пред година спортклуб и немам арена спорт само арена спорт 1.Го имам тој пакет 99 ден.Заедно се. Пред да ги убацат Арена за 99 денари ги имаше само Спорт Клуб. Сега за 200 денари, со договор за 1 година ги имаш сите заедно во пакет. Без договор е поскапо.
а стигната ти е барем една сметка за да видиш дали се заедно??Заедно се. Пред да ги убацат Арена за 99 денари ги имаше само Спорт Клуб. Сега за 200 денари, со договор за 1 година ги имаш сите заедно во пакет. Без договор е поскапо.
Па за 99 денари ги имаш само Спорт Клуб каналите, за 200 ти се плус четири канали на Арена Спорт т.е три, првиот нивен канал ти е во основниот пакет.Епа јас ги купив не многу одамна но може да се каже пред година спортклуб и немам арена спорт само арена спорт 1.Го имам тој пакет 99 ден.
Јас сум на втората линија на Макс Тв,и немам проблем со снимањето.Е сега каков е ресиверот према твојот-незнамНа вториот мп100 ресивер во Снимање кога ќе отидам ми пишува "Листата на снимени содржини е недостапна. Проверете дали Тв приемникот и медија приемникот се поврзани во мрежа". И немам пристап до снимените содржини, а неможам ниту да снимам од тој ресивер. А на мп300 е се во ред, си работи како што треба. Имам пробано со ресетирање на се живо, и ништо не работи. Се јавив во телеком и го пријавија проблемот али додека дојдат они Понеделник/Вторник може од форумот некој знае како да го решам проблемот ???
Епа јас ги купив не многу одамна но може да се каже пред година спортклуб и немам арена спорт само арена спорт 1.Го имам тој пакет 99 ден.
а стигната ти е барем една сметка за да видиш дали се заедно??
Да ама како што знам немаше АРЕНАСПОРТ пакет тогаш или имаше па не видов можам ли да се префрлам ?Па за 99 денари ги имаш само Спорт Клуб каналите, за 200 ти се плус четири канали на Арена Спорт т.е три, првиот нивен канал ти е во основниот пакет.
За првиот дел од прашањето искрено незнам, но за вториот, дали можеш да се префрлиш, секако дека можеш. Било кој оператор на својот корисник ќе му помогне да мигрира на повисок пакет (читај: да му земе повеќе пари). Проблем би било да мигрираш на понизок пакет.Да ама како што знам немаше АРЕНАСПОРТ пакет тогаш или имаше па не видов можам ли да се префрлам ?
Едно прашање.
Дали дополнителниот втор ресивер може да биде поврзан ваерлес за да не тегнам кабли доколку го земам??