- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.921
- Поени од реакции
- 41.893
Како се викаше филмот во кој имаше едно девојче и дијамантите ги криеа во нејзиното мече?
Како се викаше филмот во кој имаше едно девојче и дијамантите ги криеа во нејзиното мече?
Мисисипи во пламен?Барам еден филм, се дешава 60-70 год. убиства на црнци во мисисипи или кај и да имаше мучиршта во америка па доаѓаат 2ца агенти од фби истражуваат, па доаѓаат многу агенти никако да се сетам кој глумеше во филмот а незнам како се вика филмот, ми текна да го гледам па неможам дс го најдам.
Тој е фала ти
Ај за уште еден филм, иако описот е никаков бидејки се сеќавам само на многу мал дел. Дефинитивно е хорор, ама со духови, такви работи без крв сцената што ја памтам беше нешто како во напуштена болница или лудница, во голема просторија со тушеви и огледала и нешто како скриена просторија да имаше, се надевам дека на некој фанатик за хорор ке му текне
Sent from my iPad using Tapatalk HD
The Hitcherdecki baram eden film,mislam deka spagja vo horor
ke probam malku da vi go objasnam ako mu tekne na nekoj neka kaze kako se vika
filmot pocnuva koga momce i devojka patuvaat so kola a po patot ke kacat eden auto stoper,i od togas ke pocnat nevoljite.momceto ke bide vrzan pomegju dva kamiona i na dva dela ke bide podelen,taa scena mi ostavi najgolem vpecatok,drugo ne mi teknuva bas
Ninja Kids?decki baram uste eden film
se raboti za dosta star film. mislam deka bea 7 mladi obicni deca koi se pretrvaraat vo nindzi,i koga se nindzi imaat golema mokj,nesto i kako akcija-komedija e filmot
--- надополнето: 25 ноември 2013 во 20:39 ---
za podobro da vi tekne nindzite go imaat znakot za dobro i loso,nesto kako toa da mu davase sila ili taka nekako ne mi teknuva bas dobro