Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
а да, еднаш се сеќавам ти ме зезна со тип од тенис, багдатис беше со некој. оттогаш не играм тениси :pos:
пс. ако не беше ти, извини :)

Не знам не ми текнува, ама можно е да сум бил јас, иако во последно време поретко пишувам тука типови. :D
П.с. Не си единствен што сум го заебал :pos:

Овие групи, али беа пред едно 2-3 години

можи, незнам. ама сигурно имам пуштено некој тип и таму

Ако не се лажам го играше системов и прошлата година? Тогаш како мина? Тешко е многу да сврсеж 9 серии добитни на квота 1-6,1-7. Потребно е дисциплина и среќа исто. Честито нека е!

Ако не се лажам го играше системов и прошлата година? Тогаш како мина? Тешко е многу да сврсеж 9 серии добитни на квота 1-6,1-7. Потребно е дисциплина и среќа исто. Честито нека е!
го терам тоа цело време и не е лошо. паѓав само кога ја губев дисциплината.

Леле Гремио неспособни едни..како можевте сега на крајот да примите гол инвалиди едни дегенобилни..мрш таму местачи едни

Леле Гремио неспособни едни..како можевте сега на крајот да примите гол инвалиди едни дегенобилни..мрш таму местачи едни

Ете што е местено одма контра-гол.Комедии се Бразилциве :pos:

Кајгана магијата делува :D..не е можно двапати вака се пожалив двапати за една минута паѓаат голови како што треба..ајде и за сабаље да се пожалам..Лејкерс морони едни како можите толку слаби да сте па дури и аутсајдери сте со Пистонси прекршени едни... :D

Ако некој е заинтересиран, во Бразил се случува лудница со коефиицентите.

Флуминенсе е паднат од 2.50 на 1.70
Гремио е паднат од 1.90 на 1.45
Бахиa е паднат од 2.20 на 1.90

:)

Сите три, како саат, плус бонус Гоиас која исто потона.

Бидејќи падот на коефициентите не е никаков индикатор за исходот на мечот.

:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom