Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
сакам за утре да ги играм
ракомет мотор и псж да водат на полувреме и кил 2 на крај и камерун 1Х.
шо мислите?

Според мене посигурна ти е веспрем отколку мотор иако и 2те ке излезат како што треба.

Моцарт дури и мене ме збунија со то шо ги дадоја во понуда :D

Нема од кај да се информираат дека се одложени. ФФМ не ја ажурираат страната. Абе цепки сме.
Инаку за утре од ракометиве според мене Киелце и Алборг треба да бидат 2ки.

Фаќам:
Голден Стејт - Јута т1-
Шарлот - Мајами - 2ка хенд.
Клиперс - Бруклин - 2ка хенд.
Алавес - Хуелва - ГГ

и паѓам на Сенегал - Брегот... 1+I,1+II :гомце:

Кога и да играм вака секогаш полувреме 0:0 e, да ти ебам играта посрана :гомце:

Еее Афлало бе,гомно едно,ноќеска ли најде да даваш плус поени бе мајмун црнечки,да ти насерам се под список.
Пола лига НБА ги фаќам на минус поени,овој паметниов најде да даде плус поени.
Мајмун.

Ако некој е заинтересиран, во Бразил се случува лудница со коефиицентите.

Флуминенсе е паднат од 2.50 на 1.70
Гремио е паднат од 1.90 на 1.45
Бахиa е паднат од 2.20 на 1.90

:)

Ако некој е заинтересиран, во Бразил се случува лудница со коефиицентите.

Флуминенсе е паднат од 2.50 на 1.70
Гремио е паднат од 1.90 на 1.45
Бахиa е паднат од 2.20 на 1.90

:)

Мразам го тоа првенство .. Неќна протестираа оти играт секој трети ден , местенки колку ти душа сакаш има ..

Вчера на Коритиба паѓаше од 1.85 на 1.60 , па заврши 1:2 .. И ко шо нема избор овој викенд за коцкање , перфектно е овоа за стапици правење првенство :coffee:

Вчера ги разгледував Сериа Б и си започнав со денешните натпревари одбележувајќи ја Модена-Карпи од 12.30 кец. После тоа ги разгледав и останатите натпревари, а ми легнаа само Варесе-Кротоне Т12+ и Сиена-Специа Т12+. Па си ги гледам така трите натпревари и си реков дај шо ќе се заебавам и Модена нека биде Т12+, оти пак и добра разлика во коеф. меѓу кец и Т12+ имаше(2.05-кец;2.3-Т12+). И се разбира си загуби Модена 2-3 дома, а овие си победија по 2-0 и така со малку среќа добитен испаднав :pos:

Мразам го тоа првенство .. Неќна протестираа оти играт секој трети ден , местенки колку ти душа сакаш има ..

Вчера на Коритиба паѓаше од 1.85 на 1.60 , па заврши 1:2 .. И ко шо нема избор овој викенд за коцкање , перфектно е овоа за стапици правење првенство :coffee:

Знам, сето тоа е во ред, но пад од 2.50 на 1.70 е огромен. Исклучително ретко не излегуваат такви натпревари.

Од друга страна, вредноста на овие типови веќе е замината. Оној кој ги уплати на почетните коефициенти, или малку подолу, одлично направи.

Argentina - Primera B Metropolitana
  • Flandria vs Deportivo Armenio
Во која кладилница го има овој наптревар да се уплати знае некој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom