Niggersinparis
добро вече
- Член од
- 28 август 2012
- Мислења
- 2.457
- Поени од реакции
- 1.999
Со конфигурација 2GB RAM и Core 2 DUO 1.8Ghz што е подобро Windows 7 или 8?
xp
Не се заебавај...xp?
Не се заебавај...xp?
Ќе пробам со 7-ца па што биде нека биде..фала у секој случајмалце рам имаш ако стаиш уште 2 виднсос 7
GeForce GT 430Терај 7ца ке вози солидно,е сега зависи и од графичката нели?
На подигање ОС ти се јавува или кога ? Пробај со Last кноњн good configuration...со ова ке ти се подигне оперативниот а после барај во думпот од меморјата што е узрокот....и checkdisk наппрај.Има некој идеја како да го средам Error 0xc000007b?
Не е на старт. При пуштање на игра ми се дешава.На подигање ОС ти се јавува или кога ? Пробај со Last кноњн good configuration...со ова ке ти се подигне оперативниот а после барај во думпот од меморјата што е узрокот....и checkdisk наппрај.
Izgleda Ok e, guglaj imeto na igrata +0xc000007b, mozda ima nekoja caka, proba vo XP compatibility mod da ja startas ? pretpostavuvam ne e od ponovite igriНе е на старт. При пуштање на игра ми се дешава.
Правам chkdsk, се дешава нешто и после се гаси прозорчето. Тоа значи дека е се добро или?
Izgleda Ok e, guglaj imeto na igrata +0xc000007b, mozda ima nekoja caka, proba vo XP compatibility mod da ja startas ? pretpostavuvam ne e od ponovite igri
Failsafe варијанта. Бекапирај се што ти треба, преинсталирај се од ново, направи бекап, инсталирај антивирус и firewall софтвер, намести не-адмистратор акаунт за секојдневна работа. Потоа провери дали си наместил не-адмистратор акаунт за секојдневна работа. Откако тоа ќе го направиш уште еднаш провери дали си наместил не-адмистратор акаунт за секојдневна работа. За секој случај потоа провери дали навистина си наместил не-адмистратор акаунт за секојдневна работа.Чепнав малце по нетов и дознав дека уствари ова процесов е вирус.Сакав да се консултирам со некој друг пред да превземам нешто на своја рака.