РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се додека и на тие од клубот како и на вас "неутралните" цел свет им се врти околу Станиќ, истиот ќе ги мота како сака.. :) Затоа и самите не знаат во сала дали да го скандираат или да му свират, тоа ти е без карактер..:) Станиќ е одличен голман, никој не го негира тоа, ама далеку од тоа дека Станиќ ќе решава за мечот :) ситници ќе решаваат, па можеби на крајот и оној кој ќе има повеќе среќа.. :) Јас реално не очекувам утре некој да победи со голема разлика.. 26:24 за Вардар си типувам :D

Кога еден Штербик (според мене најдобриот голман во светот во моментов), неодамна беше во ситуација да спасува бод за Барселона во Скопје тогаш ич не му ја мислам за еден Станиќ. Тој ќе бил клучната алка, како да не, "муда марјанова". Ако Вардар одигра на нивото и квалитетот кој го поседуваат неговите играчи ни два Станиќа не го спасува Металург од пораз.

проблемот со вас тн. навивачи, познати како комити е шо ако некој нема исто мислење ко вас, одма е ваков-таков, онаков, одма почнувате да давате анализи за него и тн. да не ја полнам темава со глупости, или е навивач напротивникот.
сакале да признаете или не, станиќ моментално е лидер на металург, а тој е главниот „виновник„ за 2 од 3 победи на тој тим во лш.
то шо на металург им се случува со станиќ, си е нивни проблем кој требаше да си го решат уште летово.
ако брани ко шо знај, тешко му се пишува на вардар. пак то го велам од наутрален аспект, пошто кој и да победи утре, ќе биди мак тим, шо секако е позитивно.
кога во скопје падна еден псж, не гледам зошто не би и вардар. ако металург игра ко шо знај и ако се е ко шо треба таму, тогаш вардар нема шанси. то е мое мислење, па кој сака нека скока за то.
позз
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 00:14 ---
Кога еден Штербик (според мене најдобриот голман во светот во моментов), неодамна беше во ситуација да спасува бод за Барселона во Скопје тогаш ич не му ја мислам за еден Станиќ. Тој ќе бил клучната алка, како да не, "муда марјанова". Ако Вардар одигра на нивото и квалитетот кој го поседуваат неговите играчи ни два Станиќа не го спасува Металург од пораз.
вардар е појак од псж?

ако металург игра ко шо знај и ако се е ко шо треба таму, тогаш вардар нема шанси. то е мое мислење, па кој сака нека скока за то.
позз

Е многу ти е јака теоријава, значи и Вардар ако игра како што знае и ако се е како што треба, тогаш Металург нема шанси, или сепак има? :icon_mrgr:

проблемот со вас тн. навивачи, познати како комити е шо ако некој нема исто мислење ко вас, одма е ваков-таков, онаков, одма почнувате да давате анализи за него и тн. да не ја полнам темава со глупости, или е навивач напротивникот.
сакале да признаете или не, станиќ моментално е лидер на металург, а тој е главниот „виновник„ за 2 од 3 победи на тој тим во лш.
то шо на металург им се случува со станиќ, си е нивни проблем кој требаше да си го решат уште летово.
ако брани ко шо знај, тешко му се пишува на вардар. пак то го велам од наутрален аспект, пошто кој и да победи утре, ќе биди мак тим, шо секако е позитивно.
кога во скопје падна еден псж, не гледам зошто не би и вардар. ако металург игра ко шо знај и ако се е ко шо треба таму, тогаш вардар нема шанси. то е мое мислење, па кој сака нека скока за то.
позз

вардар е појак од псж?
Кај прочита дека Вардар е подобар од ПСЖ? Ама ПСЖ спасуваа бод во Скопје, додека Металург ги победи ама па тоа не значи дека и се подобри од ПСЖ. Исто ко што ние со Барса реми извадивме, а Металург играа баскет. Милион прогнози за утре, а утре сосема друго од ова што е тука напишано.

позз

вардар е појак од псж?

Неверојатно,навивачите си го величат својот клуб а ги подценуваат сите други.Ова мора да се испита мислам дека е досега невидено однесување.

позз

вардар е појак од псж?

Ни Вардар, ни Металург се појаки од ПСЖ. Таа победа на Металург над ПСЖ ги прави појаки од нив и од Вардар само по логиката на Зекуле. Ако се биде како што треба и како што е реално, Вардар доаѓа до минимум 3 бода во дуелите со Маталург иако јас се надевам на 4. Тоа е тоа, како што ти имаш свое мислење, така јас имам свое, обратно од твоето.

Е многу ти е јака теоријава, значи и Вардар ако игра како што знае и ако се е како што треба, тогаш Металург нема шанси, или сепак има? :icon_mrgr:
како шо кажав, мое мислење. ќе видиме утре. битно е да има јака утакмица, а кој ќе победи, не ми е битно.
битно е само да нема инциденти и тепачки, се друго е супер. утре е празник на ракометот во македонија и то треба да се почитува.
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 00:27 ---
Неверојатно,навивачите си го величат својот клуб а ги подценуваат сите други.Ова мора да се испита мислам дека е досега невидено однесување.
погрешно си ми го сватил мислењето и то скроз.
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 00:29 ---
Ни Вардар, ни Металург се појаки од ПСЖ. Таа победа на Металург над ПСЖ ги прави појаки од нив и од Вардар само по логиката на Зекуле. Ако се биде како што треба и како што е реално, Вардар доаѓа до минимум 3 бода во дуелите со Маталург иако јас се надевам на 4. Тоа е тоа, како што ти имаш свое мислење, така јас имам свое, обратно од твоето.
а уствари и не. псж е појак од вардар, ама појак и на клупа. лино тактички го изненади тој таму од псж, сигурно има спремено игра и за варадр, а дали самс има некое изненадување, ќе видиме утре. пошто
лино>>>>>>>>>> самс и доне.
то ми е поентата
--- надополнето: 14 ноември 2013 во 00:30 ---
Кај прочита дека Вардар е подобар од ПСЖ? Ама ПСЖ спасуваа бод во Скопје, додека Металург ги победи ама па тоа не значи дека и се подобри од ПСЖ. Исто ко што ние со Барса реми извадивме, а Металург играа баскет. Милион прогнози за утре, а утре сосема друго од ова што е тука напишано.
па цитиав некој поназад изгеда... така дојде до то...

Се надевам дека нема сељачанството на некои од навивачите да излезе на површина утре/вечер.
Би требало да биде опасен мечов, дефинитивно ракометна Европа ќе ужива во натпреваров. Би требало да биде израмнет до последна секунда макар, секогаш така бидувале мечевиве ни 10 разлика не се сигурни во дербиво.

Ко што читам, се повеќе и повеќе ми се крева притисок, не па утре....

Лино червар е доктор по науки за Смасоненко не се заебавајте..иако Вардар има подобар тим сепак мислам дека Металург лесно ќе го добие мечот..како и да е ќе видиме

Лино червар е доктор по науки за Смасоненко не се заебавајте..иако Вардар има подобар тим сепак мислам дека Металург лесно ќе го добие мечот..како и да е ќе видиме

Ако е така нека престанат да плачат пред секоја утакмица и нека излезат да играат а не да кријат карти да калкулираат со изјави, да ни врбуваат играчи пред одлучувачки мечови и слично. Медолино за мене е излапен старец на кого му помина времето и неговите тимови углавно играа застарен спор ракомет кој има до некаде резултати али е далеку од убав за око. Кој срам ќе биде одкако САМС има да го ЗГАЗИ Лино...

Добро бре луѓе оставете ги овие глупи коментари ние појаки ние појаки :D На утакмица покажете што знаете и умеете и кој колку е јак. Според мене шансите се 50-50 и ниту Металург ниту Вардар не е во предност. Мислам дека до крај на мечот ќе биде неизвесно и една грешка може да го реши победникот на тој натпреварот.
Едно е сигурно, а тоа е дека ќе биде одличен натпревар.

Мене ме интересира дали денеска тој спикерот со гласчето ќе се дере: Ајде цела сала, ајде! :sneaky:

Вика ајде цела сала ајде, и се слуша ''ајде ајде ајде Вардареее'' :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom