РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се правиш и ти сега кo LetMeSea? :) Нормално дека повеќе фанови ќе има на Металург, од оние што мислат дека се во театар, такви кај нас веројатно ќе има малку. Но, факт е дека со тие 300-500 Комити колку ќе бидат, Вардар ќе има повеќе од достојна подршка, бидејќи крај крајева само тие ќе навиваат 60 минути на цел глас. Заради тоа може да се каже дека ќе играме како дома, зошто ќе се пеат песни за Вардар, а не за "домаќинот" . Ама не е исто да играш пред 200-300 Вардарци и 300-500 Комити како пред 4 000 Вардарци и 2 000 Комити, ако првото е повеќе од достојна подршка, второво е повеќе од пекол за гостите ;) треба да ти е појасно сега :)

И викаш ќе одлучува тоа дали напред е напишано Металург или Вардар? Не ме зафркавај, ова најмалце ќе е битно во овие два натпревари. Мотивацијата на играчите ќе е клучна во овој меч, а не дали има 500 Комити или што ти знам јас колку луѓе на трибина, мечот прерасна во големо дерби во Европа, па самото тоа што игра Металург против Вардар, и обратно, е доволна мотивација за играчите за да го дадат максимумот.

една победа или нерешено од двата натпревари со Металург и победа против Минск и иде Вардар понатаму.Од тоа почиста математика и не може да се има.

На Металург ништо почиста не му е ситуацијата.Еден поен сега ако извадат ЧАО ЧАО.
Ти изгледа не читаш. Кој што ќе извади со другите е небитна работа, камо сите да ги тепате од 7мо до 10то коло. Со металург ќе си поделите бодовите ако сте паметни (мислам и на Металург и на Вардар). Една повреда без разлика на кој тим во двата натпревара скапо ќе ги кошта (пу пу скраја да е).

И викаш ќе одлучува тоа дали напред е напишано Металург или Вардар? .

Не.
Ама не е исто да играш пред 200-300 Вардарци и 300-500 Комити како пред 4 000 Вардарци и 2 000 Комити, ако првото е повеќе од достојна подршка, второво е повеќе од пекол за гостите

Викам дека ако сега има 5% Вардарци и 5% На следната утакмица ќе има 30% Комити и 60% Вардарци, не е исто. Публиката си го прави своето, не можеш да негираш..:) Еве на пример да ја имаше оваа еуфорија и за девојките, сигурен сум дека, во Борис сите ќе изгубеа. :)

Не.
Викам дека ако сега има 5% Вардарци и 5% На следната утакмица ќе има 30% Комити и 60% Вардарци, не е исто. Публиката си го прави своето, не можеш да негираш..:) Еве на пример да ја имаше оваа еуфорија и за девојките, сигурен сум дека, во Борис сите ќе изгубеа. :)

Па не за џабе го стаив јас тоа гости во наводници.

Па не за џабе го стаив јас тоа гости во наводници.

Јас мислам дека намерата ти беше демек зошто мислиш дека ќе бидете поубедливи во вториот меч, кога нели ќе играте како дома на двете утакмици, али ајде :) можеби и погрешно сум те разбрал :) не е ни важно, двете утакмици ќе бидат спектакуларни, не очекува ракометно уживање :)

Ти изгледа не читаш. Кој што ќе извади со другите е небитна работа, камо сите да ги тепате од 7мо до 10то коло. Со метарг ќе си поделите бодовите ако сте паметни (мислам и на Металург и на Вардар). Една повреда без разлика на кој тим во двата натпревара скапо ќе ги кошта (пу пу скраја да е).

Поубаво да се повредат, и да пазуиораат месец два, одколку предвреме да ги завршат кариерите, зборам за играчите на Вардар нормално. ;)

Све убаво пишале ама Пирати 400 хаха :pos: , они да се соберат со мајка им и татко им нема пак да бидат 400 , нивната бројка сите знаеме дека е 100 - 200 преку сила ( од кои 20 посто девојчиња :facepalm: )
http://tempomk.mk/?p=2476

оти мислам дека 2-те утакмици ќе завршат нерешено во жешка атмосфера? :)

Утре очекувам Металург да тепа од 3-6 гола разлика,по мене поквалитетен е за нијанса..све ќе зависи од тоа каква одбрана ќе постават,колку ќе бидат успешни во одбраната.Ако игра одбрана на ниво и Станиќ брани како што знае и не игра како пиче ондак тоа е тоа.
п.с. Зашто нема анкета бе?

Лино прво 20 минути зборуваше колку повредени имале, за да после каже '' Не, да не испадне дека се правдаме и плачеме ''.
Епа се правдате и плачете бе Лино, а уште не е почнат натпреварот . Инаку зборувам за пресот од вчера.

мое мислење е дека резултатот утре ќе зависи од еден и само еден човек-станиќ!
доколку игра тој ко шо треба, а не ко шо слушам муабети кои зе мене се безвезе дека демек бил потплатен од некој си таму, тогаш металург ќе ја има онаа цврста одбрана која тешко би му дозволила на вардар да даде многу голови, а ако играат атман и компанија, тогаш вардар нема шо да бара утре.

металург е посилен и на клупа-го има мајсторот червар, за разлика од вардар кој има посилен тим на терен, но на клупа ванаби експерт од типот на самс, кој е влезен во некој си филм, а кој можи утре скапо да го чини.

многу е битно, првиот натпревар во историјата на лш во кој играат тимови од ист град да помини во најдобро светло и да му покажиме на светот дека имаме капацитет да се носиме со најдобрите во секој поглед.

утрешната утакмица за нас неутралните ќе биди право уживање, како на терен, така и на трибини и НЕКА ПОБЕДИ ПОДОБРИОТ!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom