РК Вардар - РК Металург | Борис Трајковски, 24.11.2013 - 18:00 |

• Креатор на темата Креатор на темата dagau
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Маме му ебем, до лани бев повеќе за Металург, ама во сала Комитите многу повеќе ќејф ми направија, дури се заразив со таа химната нивма. Ама од друга страна, некако како да го потценуваат противникот на форумов.. Појма неам за кој ќе навивам, најверојатно ќе одлучам во текот на мечот. :D

Stanic ke gi zachepi site Komiti (y)

Нема ништо од дерби. Утакмиците се наместени. И најпаметно би било да се наместени, зошто на тие две утакмици да ризикуваат, јасно е дека со поделба на бодовите големи се шансите да одат и двата клуба натаму. За четвртиот патник во 8мина финале ќе одлучуваат меѓусебните дуели на ПСЖ и Динамо. Така да не се палите многу, оставете го ривалството за домашното првенство.

Нема ништо од дерби. Утакмиците се наместени. И најпаметно би било да се наместени, зошто на тие две утакмици да ризикуваат, јасно е дека со поделба на бодовите големи се шансите да одат и двата клуба натаму. За четвртиот патник во 8мина финале ќе одлучуваат меѓусебните дуели на ПСЖ и Динамо. Така да не се палите многу, оставете го ривалството за домашното првенство.
:tapp::facepalm:

Сакаше да кажеш нешто? Кажи, не се срами. Ако не се договорите Вардар испаѓа. Кој ви е крив што можевте а не го тепавте ПСЖ и со Динамо катастрофално што изигравте. Молете бога Металург да ви изигра за вас да го тепа Динамо таму.

Сакаше да кажеш нешто? Кажи, не се срами. Ако не се договорите Вардар испаѓа. Кој ви е крив што можевте а не го тепавте ПСЖ и со Динамо катастрофално што изигравте. Молете бога Металург да ви изигра за вас да го тепа Динамо таму.
Да сакам да кажам дека си смешен. Се надевам 2те утакмици ќе ги добиеме па тогаш ќе збориме дали е местена. Молиме ние бога да го прегазиме, ништо друго.

Да сакам да кажам дека си смешен. Се надевам 2те утакмици ќе ги добиеме па тогаш ќе збориме дали е местена. Молиме ние бога да го прегазиме, ништо друго.
Надевај се...... ;)

Надевај се...... ;)
Верувам во нешто, не сум атеист јебига. Впрочем нема што да се надевам во многу наврати металург загубија, така да...

2 гола на гости изгубено те молам не ме смеј.Кога ќе дојдат во Скопје ќе збориме кој ќе испадне.Не е потребно и да ги тепа Вардар на разлика,едно нерешено е доволно и чао Минск.

Да не ни почнувам дека PSG ги зимаме на гости :vozbud:

Предвидувам победа на Вардар и нерешено.

2 гола на гости изгубено те молам не ме смеј.Кога ќе дојдат во Скопје ќе збориме кој ќе испадне.Не е потребно и да ги тепа Вардар на разлика,едно нерешено е доволно и чао Минск.

Да не ни почнувам дека PSG ги зимаме на гости :vozbud:

Предвидувам победа на Вардар и нерешено.
Абе и барселона у гости ќе ја диобиете не сумњам (би ми било мило и тоа да направите), ама со Металург се местенки, зборете што сакате.
Мене лично ќе ми биде мило ако двата клуба одат понатаму.

Црвената е за крвта врела,
за македонски градови, села,
а црната е, за тој што жали,
по гоцевите идеали...

Се надевам дека ги погодив зборовите точно :D
Се гледаме во сала. Носејќи ги црвено - црните бои. ;)

blue ladybug напиша... blue ladybug, blue... :cautious:

Црвената е за крвта врела,
за македонски градови, села,
а црната е, за тој што жали,
за гоцевите идеали...

Се надевам дека ги погодив зборовите точно :D
Се гледаме во сала. Носејќи ги црвено - црните бои. ;)

:D
--- надополнето: 13 ноември 2013 во 12:28 ---

Па ние со ништо не зависиме од Метлаург бе, ако го тепаме Минск со 3 и више разлика дома и ПСЖ го тепа Динамо на гости идеме поантаму.

Па ние со ништо не зависиме од Метлаург бе, ако го тепаме Минск со 3 и више разлика дома и ПСЖ го тепа Динамо на гости идеме поантаму.
Има едно ако таму и едно и.

Neka ispadneme bolje nego da da im dademe pobeda na Metalurg, skapanicite. Ke se potresuem jas sea za mkd rakomet, a Metalurg koa mu gi zimase igracite na Vardar nikoj ne go mislese toa. Sramota ako gi mestat utakmicite ke mi se odmili i rakomet i sve

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom