Person of Interest

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
God, I love this series :vozbud:

Btw, Shaw одлично се вклопи во екипата. Кога ја внесоа ми беше малце антипатична, али во третава сезона со нејзините "Kill everyone" ставови ми стана интересно.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Треба помалку да го тупат со „случај-по-случај“ и повеќе на главната приказна.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Јака епизода, скоро сите се појавија.
Интересно заврши, уште поинтересна и ќе биде наредната. Така изгледа.

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Само што ја догледав... мислам дека тек сега, после 3 и пол сезони.. почнува интересното !

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Само јас не можам да најдам 5та епиозда од вчера или :D ?

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Фала друже, иначе и јас сум фан на серијата, не сум пишал тука сеа ја и гледам темата. Една од подобрите серии што сум ги гледал, се надевам дека ќе има уште подобар заплет натаму

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752

ako nekoj od niv 3ca umre tolku ne gleam vise...posebno ako se osmelat Reese da go cepnat!

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.070
Statement issued to TVLine by POI executive producers Jonah Nolan and Greg Plageman: “We promised our actors and our audience that these characters wouldn’t be static, stuck in an endless loop — that they would have a journey. And, of course, every journey comes to an end.”

Некој најверојатно ќе лета, се надевам нема да биде Reese. Најбоље лик е у серијава.

Каснам веќе 3 епизоди, ама со оглед на тоа што вчерашната беше најавена как 3 episode event, ќе си почекам две недели за другите две епизоди. Ваљда нема да им текне пауза да акнат.

Kajgana Shop

На врв Bottom