Person of Interest

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Рејтинг во смисла на гледаност.. втората сезона имала просечна гледаност од 16.07 милиони, што е огромна бројка.
Сите серии на CBS имаат голема гледаност, затоа што CBS имаат најдобри серии :D
Ми текнува на времето CSI: Las Vegas во најдобри денови имаше преку 30 милиони гледачи по епизода...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Person of Interest годинава се најде во Топ 5 најгледани програми во САД што е огромно постигнување за серија која емитува втора сезона. Третата сезона се сели во нов термин во вторник, каде што заедно една по друга ќе се емитуваат трите најгледани драмски серии (NCIS, NCIS: Los Angeles и Person of Interest).

Инаку old_School_mk, сериите на CBS имаат голема гледаност, ама оваа година сите имаа голем пад во гледаноста, освен The Big Bang Theory и Person of Interest. :) Башка Person of Interest е веројатно најголем драмски хит за CBS во последниве неколку години.

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
Person of Interest годинава се најде во Топ 5 најгледани програми во САД што е огромно постигнување за серија која емитува втора сезона. Третата сезона се сели во нов термин во вторник, каде што заедно една по друга ќе се емитуваат трите најгледани драмски серии (NCIS, NCIS: Los Angeles и Person of Interest).

Инаку old_School_mk, сериите на CBS имаат голема гледаност, ама оваа година сите имаа голем пад во гледаноста, освен The Big Bang Theory и Person of Interest. :) Башка Person of Interest е веројатно најголем драмски хит за CBS во последниве неколку години.
Кога излага 3 та сезона ?

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Би требало септември тамо негде.. ама мислам дека сеуште никаде не пишува.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Серијава ми почна некако споро и досадно, случај по случај, без нешто многу да се посветат на главната приказна, ама од пола втора сезона наваму, ептен рипна кон предобра серија. Ќе има јаки заплети и расплети.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Мило ми е што Џеј Џеј не забега со алтернативни светови, тајмлајнови, враќања во минато, во иднина, во сегашност...

Одлична втора сезона, уште подобра од првата.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Мило ми е што Џеј Џеј не забега со алтернативни светови, тајмлајнови, враќања во минато, во иднина, во сегашност...

Одлична втора сезона, уште подобра од првата.

Јас па се надевам дека ќе забега во такво нешто, ама не ми изгледа така. А и вака е перверзии :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Што не кажувате дека почна да се емитува 3 сезона, веќе е излезена 2 епизода .

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
http://www.televisionseries.org/TV-Series-My-Favourites напрај си на странава acc и стај си ги сериите што ги гледаш ти кажува кога се пуштени и кратка содржина за таа епизода.

Подобра е Episode Calendar, има и апликација за мобилни и плус ти пресметува колку време од животот си потрошил на серии :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Изгледана 1 епизода серијава се подобра и подобра станува.

Kajgana Shop

На врв Bottom