Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Сега нема да ти викаат дека си зајадлива од хормоните. :) Нека е жива и здрава.

Од машки освен Јордан и Владимир други не ми се допаѓаат, а кога ќе помислам и тие како ќе ги кратат ... заеби. :) Од женски само Јана е во комбинација.
Владимир е најубаво име на светот.

;)

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Првото дете ќе се вика Јан/Јана, а најубаво да се близнаци машко и женско :D
Други машки имиња што влегуваат во потесен круг се Иван, Вердран, Драган, Роберт, а женски Теа, Леа, Ива и Ева.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Првото дете ќе се вика Јан/Јана, а најубаво да се близнаци машко и женско :D
Други машки имиња што влегуваат во потесен круг се Иван, Вердран, Драган, Роберт, а женски Теа, Леа, Ива и Ева.
:facepalm:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
^ Не се потресуј, нема да сам кума на твои деца, па да ми оценуеш имиња. ;)
Koj те тражи за куму :pos: Ништо лично према тебе,него тија такви имиња страшно ми идев на нерве..тој не е име,него кратенка..како сообраќајан знак..уствари тој су имиња за кутриња и остали домашни миленичиња не за деца,по мене,него помодарство што да се прави..

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Сега нема да ти викаат дека си зајадлива од хормоните. :) Нека е жива и здрава.

Од машки освен Јордан и Владимир други не ми се допаѓаат, а кога ќе помислам и тие како ќе ги кратат ... заеби. :) Од женски само Јана е во комбинација.
Одличен избор :)

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Елефтеркицо и Кресназијнаскева

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.174
Поени од реакции
13.790
ова ми е проблем....колку и да размислувам немам поима :(
знам само дека партнерот сака да се вика мило, за машко, дека женско немало шанси да има хахахахаха а ја мило викам нема шанси, италијанска работа, па ја не ни можам да го изговорам ко што треба millo :(
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 20:56 ---
а иначе сум требала да сум машко и да се викам жарко, така и рекле на мајка ми, машко е. арно ама сум се родила јас, и зашто во март мартина, дека не биле баш спремни со женски имиња :D

Член од
28 мај 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
3.963
ова ми е проблем....колку и да размислувам немам поима :(
знам само дека партнерот сака да се вика мило, за машко, дека женско немало шанси да има хахахахаха а ја мило викам нема шанси, италијанска работа, па ја не ни можам да го изговорам ко што треба millo :(
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 20:56 ---
а иначе сум требала да сум машко и да се викам жарко, така и рекле на мајка ми, машко е. арно ама сум се родила јас, и зашто во март мартина, дека не биле баш спремни со женски имиња :D
кој март?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom