Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
па го крстија Костадин ама Коки си го викаме :D убава верзија е и Коста, посекако подобра од новиве метросексуални имиња :)

освен горенаведените се мислеа и за Симеон, Максим, Михаил, Теодор и уште едно мислам испуштив ама на крај се сведе на првиве што ги пишав и Константин или Костадин и бидна Костадин:) кум да не си? :)
I se vika Stefan!

Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.135
Поени од реакции
13.261
Машки: Мартин, Леон, Марио, Александар, Лука... Глупо ќе е и татко и син Филип али Филип е најубаво :D
Женски: Сара, Марија, Наталија, Нина, Симона...

N

NikolaMKD91

Гостин
Доколку би имал машко дете би го крстил по прадедо ми, кој што имал уште во тоа време најуникатно име - Потрчко. (y)

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Убави имиња за женско се Недела, Македонка, Марија, Сања...:)
Убави имиња за машко се Константин, Марко, Ѓорѓија...:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
kje se vika Stole Pekaro !

Член од
25 февруари 2014
Мислења
41
Поени од реакции
32
Женско : Анастасија и Диона
Машко: Лука, Алек и Данило..

Semiramida

A prayer for the wild at heart kept in cages
Член од
27 јули 2013
Мислења
97
Поени од реакции
120
Give god ако забременам по третпат би сакала да е девојче.А за именце со саканиот имаме две варијанти,може се малку постари ама се ретки и уникатни,плус имиња на нашите сакани баби-Елисеја или Касија.

Angel4eeee

Ke vi kazam po nekolku godini :D
Член од
7 март 2014
Мислења
38
Поени од реакции
14
Мене ме крстиле по песната Ангела.
А кога би имала ја дете би го крстила праисториски.Незнам некој зш така викаат но мене ми се свигаат имињата Ѕвезда/Ѕвездан.

Член од
12 јануари 2014
Мислења
1.464
Поени од реакции
1.892
Со години мислев како ќе се вика мушко дете кога ќе имам, и у последно време сум многу одлучен да му дадам две имиња, комбинација од моето и у зависност кој ќе го освои светот, дали Русија дали Америка, Евгениј или Јуџин. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom