Ќе се вика, ќе се вика.. како!?

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.029
Поени од реакции
954
па го крстија Костадин ама Коки си го викаме :D убава верзија е и Коста, посекако подобра од новиве метросексуални имиња :)

освен горенаведените се мислеа и за Симеон, Максим, Михаил, Теодор и уште едно мислам испуштив ама на крај се сведе на првиве што ги пишав и Константин или Костадин и бидна Костадин:) кум да не си? :)
не,чекам второ. и сопругата е многу за Максим, јас сакам или Коста или Воислав, и двете не и се допаѓаат.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.920
Поени од реакции
41.886
Коста нели е влашко име? :D
Џабе такви долги имиња кога никој нема да го вика по целото име сите ќе измислат некое кратко име.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
не,чекам второ. и сопругата е многу за Максим, јас сакам или Коста или Воислав, и двете не и се допаѓаат.

Јас навивам на ова! :)
Ако не и се допаѓа на сопругата пробај да ја убедиш за некое слично име, како Војдан, Бојан, Ведран... посебно ако е против она „слав“ кое станува се понепопуларно.

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.293
ќе се вика... хм.. Александар или Оливер евенуално...
доколку е девојче... ма имам многу идеи за девојче...не би знаела кое да го одберам..можеби Моника, Кристина, Марија,Оливера..итн итн итн
Но..има време ..кога ќе дојде ред(ако дојде секако).. сигурно ќе смислам некое соодветно.. можеби нема да биде ниту едно од овие...

S

StormRage

Гостин
Јас сум крстен по дедо ми, а татко ми нејќе внукот да му се вика исто како него :D Ама сакам да го крстам Владимир, по другиот дедо, тој што ме израсна и е „виновен“ за тоа што сум денес :)

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Бидна. Дона :)

Сега нема да ти викаат дека си зајадлива од хормоните. :) Нека е жива и здрава.

Од машки освен Јордан и Владимир други не ми се допаѓаат, а кога ќе помислам и тие како ќе ги кратат ... заеби. :) Од женски само Јана е во комбинација.

Kajgana Shop

На врв Bottom