- Член од
- 27 август 2012
- Мислења
- 1.024
- Поени од реакции
- 2.539
Мила или Дамјан
Владимир е најубаво име на светот.Сега нема да ти викаат дека си зајадлива од хормоните. Нека е жива и здрава.
Од машки освен Јордан и Владимир други не ми се допаѓаат, а кога ќе помислам и тие како ќе ги кратат ... заеби. Од женски само Јана е во комбинација.
Владимир е најубаво име на светот.
Тое е бељата со сите подолги имиња.Е.
Само да не го вика никој Владо, Влатко, Влатче и сите други уништувачки варијанти.
Првото дете ќе се вика Јан/Јана, а најубаво да се близнаци машко и женско
Други машки имиња што влегуваат во потесен круг се Иван, Вердран, Драган, Роберт, а женски Теа, Леа, Ива и Ева.
Koj те тражи за куму Ништо лично према тебе,него тија такви имиња страшно ми идев на нерве..тој не е име,него кратенка..како сообраќајан знак..уствари тој су имиња за кутриња и остали домашни миленичиња не за деца,по мене,него помодарство што да се прави..^ Не се потресуј, нема да сам кума на твои деца, па да ми оценуеш имиња.
Одличен изборСега нема да ти викаат дека си зајадлива од хормоните. Нека е жива и здрава.
Од машки освен Јордан и Владимир други не ми се допаѓаат, а кога ќе помислам и тие како ќе ги кратат ... заеби. Од женски само Јана е во комбинација.
кој март?ова ми е проблем....колку и да размислувам немам поима
знам само дека партнерот сака да се вика мило, за машко, дека женско немало шанси да има хахахахаха а ја мило викам нема шанси, италијанска работа, па ја не ни можам да го изговорам ко што треба millo
--- надополнето: 8 ноември 2013 во 20:56 ---
а иначе сум требала да сум машко и да се викам жарко, така и рекле на мајка ми, машко е. арно ама сум се родила јас, и зашто во март мартина, дека не биле баш спремни со женски имиња