Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Рома 11/11 ако остане вака и пак со 1 примен гол ќе останат , следните две кола играат со Сасуоло и Каљари дома што значи може да тераат 13/13 ,плус им одговара што не играат во европа па може да го искористат тоа за да набилдаат уште некој бод предност пред јуве и наполи .

Брат, рома вечер не тепа, trust me :)

Брат, рома вечер не тепа, trust me :)
Засега одлично им оди , ако тепаат денес како што слушнав ако добро сум слушнал ќе го остварат рекордот што го држи тотенхем со 11/11 победи од почеток на сезона.

San Lorenzo - Boca Juniors 2
Тешко но не и невозможно :), вреди да се испрати за некоја помала сума ...
Некаде прочитав дека за Бока не настапуваат поради повреди Рикелме, Гаго и Орион, па затоа и е висок коефициентот за двојка

San Lorenzo - Boca Juniors 2
Тешко но не и невозможно :), вреди да се испрати за некоја помала сума ...
Некаде прочитав дека за Бока не настапуваат поради повреди Рикелме, Гаго и Орион, па затоа и е висок коефициентот за двојка

dobar tip 2 , tie gi igram 3+ golemi koeficienti imat mozda ima ovaa 2.30

ajde uste 2 gola da dadat bilo koj na natpr roma i dobiten ke sum 11 000 :D Ja imam izigrano 2>1 poluvreme uste ta Ja cekam , ja imam branev uste na 2 livcina na edno 1=2, i na dr 1>2, kakO i dA e vO kjar sum, nO bolje e da dAdat ustE 2 golA I da klapnat 11 iljadarcina :D

^ :pos:

Ете ја Рома. Ај да видиме дали ќе пак ќе поведат.

Море што убаво листе си имам, само што у спортлајф, место Werder - Hanover - 3+ (3:2) со шифра 2009 ми ја пишале 3009 Торино - Рома - 3+ и ушта таа ми е сега. Ако не влезе, еве не знам...

Монако, очекувано...

lol, Монако да даде гол било кога, 2.20 коефициент...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom